«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση! Δε θα...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Μπέτυς Μαγγίρα για το τέλος της από το Open

«Το φλερτ με το κανάλι ήταν από...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση! Δε θα...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Μπέτυς Μαγγίρα για το τέλος της από το Open

Η Μπέτυ Μαγγίρα την Πέμπτη (23/11) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Ελένη'' με την παρουσιάστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από το Open μετακομίζοντας στο Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1.

Το παρασκήνιο της μεταφοράς της παρουσιάστριας από τη μία τηλεοπτική στέγη στην άλλη είναι κάτι, για το οποίο έχει μιλήσει ξανά (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει η Μπέτυ Μαγγίρα), αυτή τη φορά ωστόσο αποκάλυψε τα συναισθήματά της, αλλά και τα μαθήματα, που πήρε μετά την αλλαγή αυτή για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι αποκαλύψεις της Μπέτυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από το Open

«Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση -γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος Ελένη και μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ μια κατάσταση, που είναι ωραία - ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Παρ' όλο που ήταν ένα μεγαλύτερο κανάλι, πολλά χρόνια στο χώρο και ήξερα, ότι είναι αναβάθμιση για εμένα, σαν παρουσιάστρια, παρ' όλα αυτά είναι μια νέα αρχή. Πας σε μια άλλη ζώνη, δεν είναι, ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή!

Αλλά να σου πω κάτι Ελένη; Δεν θα μασήσω ξανά στη ζωή μου ποτέ. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά! Από την αρχή; Από την αρχή! Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε! Όλα γυρίζουν! Όλα γύρω μας γυρίζουν και επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω.

Το φλερτ με το κανάλι ήταν από την προηγούμενη χρονιά, το έχουμε πει και τον Γιώργο Λιάγκα με είχε πάρει ο Γιώργος και μου είχε πει να πάω στην εκπομπή του, όπως λέει και ο ίδιος καλώς, που δεν πήγα, γιατί δεν θα ταίριαζα εγώ εκεί.

Ήταν και οι άνθρωποι, που συζήτησα και τα πράγματα, που μου πρότειναν να κάνω σε αυτό το κανάλι με έκαναν να νιώσω σιγουριά και να πω ναι παιδιά πάμε. Πάμε μαζί! Πάμε να φτιάξουμε μια νέα ζώνη, γιατί πολλά χρόνια αυτή ζώνη δεν υπήρχε στον ΑΝΤ1 από την αρχή ξανά θα οργώσουμε, θα σπείρουμε, θα θερίσουμε, θα τα κάνουμε όλα, ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Δύσκολο, αλλά δεν το βάζω κάτω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ανάρτηση της Μαγγίρα για το φινάλε του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

«Τα τρεηλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρελα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρονια , παρά πολλά τρεηλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικες , αξέχαστες στιγμές που ζησαμε μαζί αυτά τα 2 χρονια … »,