«Θα υπάρξει συμπλοκή με...» - Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το "Ναυάγιο"

Όλα όσα είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα υπάρξει συμπλοκή με...» - Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το

Για τον ρόλο του στο Ναυάγιο, αλλά και για τη νέα σειρά του Mega, Milky Way, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 32/11, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή Πάμε Δαναή όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων πορχώρησε σε μικρές αποκαλύψεις για τη σειρά που πρωταγωνιστεί ενώ μίλησε και για το φαινόμενο της σχολικής βίας.

Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το "Ναυάγιο"

«Το Ναυάγιο έχει πολλούς τέτοιους χαρακτήρες, αλλά έχει και τον κακό της ιστορίας, που θα πρέπει να μισηθεί πάρα πολύ. Είπα να πάρω αυτόν τον ρόλο για να το προσπαθήσω να το καταφέρω. Θέλω να με μισήσουν».

«Μέχρι το τέλος δεν ξέρω πως να πάει, αλλά θα καταφέρει να κουκουλώσει πράγματα, έχουν αυτή τη δύναμη. Αλλά είναι μυθοπλασία και φαντάζομαι ότι στο τέλος θα νικήσει το καλό...Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο. Θα υπάρξει συμπλοκή με συγγενείς. Έχει πολλά ακόμα, είναι πολύ χειρότερος από αυτό που φαντάζεστε» ανέφερε για τον ρόλο του στο Ναυάγιο.

Δείτε επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κάνω και αποτυχίες στη ζωή μου»

Για το Milky Way, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λέει: «Είναι μία σειρά που σπάει τα στερεότυπα και εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία συμπεριφορά πατρική. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, αλλά έχω την εντύπωση ότιείμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ σήμερα.»

«Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία. Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. είναι υποκοριστικό να σοκαριζόμαστε» ανέφερε μεταξύ άλλων για τη σειρά του Μega Milky Way

«Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα, την σύζυγό μου, ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας. δεν έχουμε προλάβει απ΄ τις δουλειές μας να κάνουμε κάτι ή κάποιο ταξίδι. Δεν έχω προλάβει να "χαρώ" αυτό του να είσαι μόνος με τον σύντροφό σου και τα παιδιά να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Συμμετέχω και στους «Άγαμους Θύτες» και έμπλεξα» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε απόψε (23/11) στο Milky Way

Επεισόδιο 4

Η ζωή της Μαρίας έχει αλλάξει και ο Τζο της προτείνει να φύγουν μαζί για την Αθήνα! Το αποφασίζουν, μόνο που δεν έχουν προς το παρόν τα λεφτά για να το κάνουν.

Μετά το νέο της εγκυμοσύνης της, η Μαρία έχει σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο και μοιραία έχει απομακρυνθεί από τις τέσσερις κολλητές της φίλες. Η σχέση τους περνάει κρίση και μόνο ο Τζο στέκεται ουσιαστικά στο πλευρό της. Οι δυο τους ψάχνουν έναν τρόπο να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στην Αθήνα. Τα μέσα όμως που θα σκεφτούν δεν θα είναι και τόσο νόμιμα. Συγκεκριμένα, ο Τζο βρίσκεται ξανά με τον Μπασίλ και εκείνος με τη σειρά του τού προτείνει έναν περίεργο τρόπο για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ο Γιώργος επιστρέφει από τη δουλειά στο σπίτι και εκεί η Ελένη θα προσπαθήσει να τον πείσει να διεκδικήσει αποζημίωση από την προηγούμενη δουλειά του. Μόνο που ο διάλογός τους θα οδηγηθεί σε έναν μεγάλο καβγά χωρίς τέλος. Η Μαρία πιέζεται ολοένα και περισσότερο από τον Τάσο, ο οποίος έχει πάρει ζεστά το πλάνο να κάνουν οικογένεια και μάλιστα αρχίζει να μαζεύει λεφτά. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να φύγει με τον Τζο για την Αθήνα. Ετσι, το σχέδιο «ταξίδι προς την ελευθερία» μπαίνει σε εφαρμογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο (18/12): Η Ειρήνη αρχίζει να κρατάει μυστικά από τον Ιπποκράτη

«Πίστευα ότι είμαι γοργόνα...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου για τη διαφορετικότητα

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα είναι παιδί του Δημήτρη!

Το Ναυάγιο: «Μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή...» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Μάκη και τη Λίνα

Το Ναυάγιο (26/11): «Πριν ήταν όλα άχρωμα, ήρθες εσύ και τους έδωσες χρωμα» - Ιπποκράτης και Ειρήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά

«Μαρία και Δημήτρης θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Μαρία Ζορμπά για το Ναυάγιο

«Ντροπή τους!» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με την ομοφυλοφιλική ερωτική σκηνή της Γιούλικα Σκαφιδά στο Milky Way

Υποβασταζόμενη από τον Σκιαδαρέση η Μάλφα στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου - Με δακρυσμένα μάτια και ένα τριαντάφυλλο στο χέρι

Το Ναυάγιο - Νέες "εισβολές" στην δημοφιλή σειρά