«Υπάρχουν σχέδια με τον σύντροφό μου για...» - Η εξομολόγηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον ενδεχόμενο της μητρότητας

«Αν είναι να το φέρει η ζωή το παιδί θα το φέρει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχουν σχέδια με τον σύντροφό μου για...» - Η εξομολόγηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον ενδεχόμενο της μητρότητας

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε, το πρωί της Πέμπτης 23/11, η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Open Έρωτας Φυγάς, (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις) τον αγαπημένο της φίλο Πάνο Νάτση αλλά και για το ενδεχόμενο της μητρότητας.

Η εξομολόγηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον ενδεχόμενο της μητρότητας

«Πέρασα από 3-4 ακροάσεις για τον Έρωτα φυγά. Το προτιμώ γιατί παίρνεις έναν ρόλο με την αξία σου, σιγουρεύονται οι άλλοι ότι είσαι ιδανικός για τον ρόλο και αισθάνεσαι καλύτερα. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει. Και από τις Μέλισσες έχω περάσει. Ήμουν υποψήφια για μία από τις αδελφές».

«Έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Υπάρχουν σχέδια με τον σύντροφό μου για ένα παιδί. Αν είναι να το φέρει η ζωή το παιδί θα το φέρει.» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σχετικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της.

Δεν μπορούσαν να δω τις Σερρες. Είδα τη σειρά έναν χρόνο μετά. Ανακουφίστηκα που είδα τις Σέρρες και είδα τον Πάνο Νάτση, γιατί μου είχε λείψει.» ενώ για την διαχείρηση τωνοικονομικών της ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν χάπατο, ό,τι μου έλεγαν συμφωνούσα. Έχω πάρει 23 ευρώ την παράσταση»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

«Είμαστε ένα χρόνο παντρεμένοι, όμως είμαστε μαζί 10 χρόνια. Η Ικαρία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αγαπημένο νησί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Την ημέρα του γάμο της μάλιστα, δημοσίευσε στα social media φωτογραφία από την όμορφη δεξίωση μετά το μυστήριο, με το νυφικό της να μοιάζει νεραϊδένιο, και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, να δείχνει πολύ ευτυχισμένη.

«Με τον που τον είδα για πρώτη φορά είπα πως κάτι συμβαίνει εδώ, είναι πολύ ενδιαφέρον, νομίζω πως το ίδιο είπε και αυτός. Ωραίο είναι αυτό. Κάθε σχέση θέλει προσπάθεια και υπομονή. Αυτό που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή είναι ότι ήξερε να με ακούει. Με κοίταγε στα μάτια και με ρώταγε», ανέφερε στην συνέχεια.