Έρωτας Φυγάς (23/11): Νεκρή η Ελπίδα από τα χέρια της Ευγενίας; - Την χτυπάει άγρια μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (23/11): Νεκρή η Ελπίδα από τα χέρια της Ευγενίας; - Την χτυπάει άγρια μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Στο αποψινό 23/11 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN, η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσονας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό.

Οι σημερινές 23/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 55

Οταν συναντάει τον Μάρκο, του λέει: «Πρέπει να το σκάσουμε το συντομότερο δυνατό. Πριν μας προλάβει εκείνος. Είναι η μοναδική μας ευκαιρία». Εκείνος συμφωνεί, και οι δυο τους, συγκινημένοι, κάνουν όνειρα.

Στο μεταξύ η Ευγενία, τυχαία, βρίσκει την Ελπίδα να προσέχει το μωρό της και, παρά την απαγόρευση του Μάρκου να το ξαναδεί, φτάνει στα άκρα. Χτυπάει την Ελπίδα και το σκάει με το παιδί. Η Γεωργία πάλι ανακαλύπτει πως ο Στρατής είναι έτοιμος για φυγή στη Γερμανία, για να ξεφύγει από τον Κοντογιάννη, και είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει με κάθε τρόπο. Τέλος, ένας μυστήριος άντρας δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος ως το βράδυ.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Αγγελικό πρόσωπο με ψυχρή καρδιά - Το σατανικό σχέδιο της Άρτεμης για να καταστρέψει τον Ιάσονα, ο οποίος θα την ερωτευτεί παράφορα.

Νεκρός ο Μάρκος

Μετά από καιρό ο ο Ιάσονας συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να δίνει μάχες για το αδύνατο, αφού η Αλεξάνδρα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ όπως τον Μάρκο. Ετσι της ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία, με έναν όρο που γίνεται αποδεκτός από εκείνη.

Ο Ιάσονας πλέον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο αφού ο χαμός της Μαργέτας τους έχει φέρει πιο κοντά. Οι δύο άντρες έχουν βάλει στην άκρη τις αντιπαλότητες κι έχουν αρχίσει να έχουν μια ουσιαστική επικοινωνία και να μιλάνε ο ένας ανοιχτά στον άλλον. Μια μέρα συναντιούνται πάνω από τον τάφο της Μαργέτας. Ο Ιάσονας του ανοίγει την καρδιά του. «Εκανα πολύ μεγάλο κακό στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο. Ο μόνος λόγος που η γυναίκα μου δεν με αγάπησε ποτέ είμαι εγώ», του ομολογεί. Ο Στέφανος πάντα μειλίχιος του απαντάει:

«Ετσι είναι οι άνθρωποι. Κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να τα συνειδητοποιούμε και να τα διορθώνουμε». «Πίστευα ότι θα αλλάξω τη μοίρα αλλά έκανα λάθος», απολογείται ο Ιάσονας. «Αυτά θα τα ακούει η μητέρα σου και θα χαίρεται. Από τον έρωτά σου για την Αλεξάνδρα έπεσες στην παγίδα του θυμού σου. Αλλά αν μέσα σου έχεις μετανιώσει πραγματικά, τότε είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς», είναι η συμβουλή του Στέφανου.

Έρωτας φυγάς: Φρίκη - Ο Ιάσονας σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας

Ο Ιάσονας μετά την κουβέντα του με τον Στέφανο, βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Θέλω να μιλήσουμε», της λέει. Εκείνη δυσανασχετεί. «Θα μου πεις πάλι ότι θα αν φύγω θα μου πάρεις τα παιδιά και θα με κλειδώσεις σε κανένα δωμάτιο;», τον ρωτάει. «Οχι. Κουράστηκα να σε διεκδικώ. Δεν έχει νόημα πια αφού ποτέ σου δεν θα με αγαπήσεις όπως αγαπάς τον Μάρκο. Θα σου δώσω το διαζύγιο που τόσο θέλεις για να ζήσεις μαζί του. Ομως, υπό μια προϋπόθεση. Θα μου αφήσεις την κόρη μας, τη Μυρσίνη». «Αυτό αποκλείεται», του λέει, όμως εκείνος της εξηγεί ότι δεν έχει σκοπό να την πάρει μακριά της. «Θα μένουμε κοντά και θα τη βλέπεις όποτε θέλεις. Δεν θέλω να σου τη στερήσω, απλά να την έχω κοντά μου», της εξηγεί και συμφωνούν.

Δείτε επίσης: Έρωτας φυγάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ιάσονας και Φάνης είναι αδέρφια!

Λίγο αργότερα ο Ιάσονας βρίσκει και τον Μάρκο. «Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα σαν τα μάτια σου. Αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο και έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου για να προχωρήσει τη διαδικασία». «Κι εσύ όποτε θέλεις να έρχεσαι να βλέπεις τον Γιωργάκη», του απαντάει ο Μάρκος. Οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να στέκεται πια εμπόδιο στον έρωτά τους και την κοινή τους ζωή. Βρίσκουν σπίτι και πλέον μένουν μαζί. Μια από τις προσεχείς ημέρες ο Ιάσονας πάει να δει τον Γιωργάκη που τον έχει σαν δικό του παιδί. Λίγο αργότερα φεύγει μαζί με την Αλεξάνδρα προκειμένου να πάνε στο Κιάρι να δει κι εκείνη με τη σειρά της τη μικρή Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος που είναι στην εταιρεία, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την πανικόβλητη Ευγενία καθώς της έχει πέσει το παιδί από τον καναπέ κι έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει.

Ομως χάνει τον έλεγχο του αμαξιού και τα φρένα δεν πιάνουν. Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα που έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση βλέπουν το αυτοκίνητό του να πέφτει σε μια πλαγιά. Ο Ιάσονας τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά από τη διαρροή βενζίνης. Με την Αλεξάνδρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όμως δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό Tv24