«Παίρνω πολλή έμπνευση από...» - Η εξομολόγηση της Ανστασίας Τσιλιμπίου για τον σύντροφό της και τη σχέση εξ αποστάσεως

«Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Παίρνω πολλή έμπνευση από...» - Η εξομολόγηση της Ανστασίας Τσιλιμπίου για τον σύντροφό της και τη σχέση εξ αποστάσεως

Για τη σχέση εξ αποστάσεως με τον σύντροφό της αλλά και για την εμπειρία της ως ηθοποιός όταν ήταν ακόμη παιδί, μίλησε, το πρωί της Πέμπτης 23/11, η Ανστασία Τσιλιμπίου (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξή της στο YOU) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η εξομολόγηση της Ανστασίας Τσιλιμπίου για τον σύντροφό της και τη σχέση εξ αποστάσεως

«Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Δεν σου κλείνει, ούτε σου ανοίγει πόρτες. Το θέμα είναι τι εκπέμπεις από μέσα σου. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν στο σήριαλ "Η καρδιά ενός αγγέλου". Τη συμμετοχή μου στο "Νησί" το είδα πολύ σοβαρά. Δεν το έβλεπα πια παιδικά και αθώα» ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τουρκικό σίριαλ που πρωταγωνίστησε. «Πέρασα από τέσσερεις οντισιόν για να καατφέρω να πάρω τον ρόλο. Ήταν μια τεράστια πρόκληση αυτή αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν που έκανε ακόμη πιο ωραία την εμπειρία. Το να μιλάω σε μια γλώσσα που δεν ξέρω, να προσπαθώ να την μάθω...»

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έχασα κάποιο κομμάτι από την παιδική μου ηλικία. Οι γονείς μου είχαν πάντα σωστές ισορροπίες. Δεν μου επέβαλαν τίποτα ήταν κάτι που το ήθελα από μόνη μου.» εξομολογήθηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Παίρνω πολλή έμπνευση από τον σύντροφό μου. Έχουμε σχέση από απόσταση. Υπάρχουν ζευγάρια που μένουν στο ίδιο σπίτι και έχουν συναισθηματική απόσταση. Δεν έχει να κάνει με την αποσταση. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χρόνια μαζί και ζουν σε διαφορετικές χώρες» πρόσθσε.

Η σοκαριστική αποκάλυψη της

Η νεαρή ηθοποιός, είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε για το γεγονός ότι δεν θυμόταν, σε παιχνίδι στο «Ρουκ Ζουκ», την παρουσιάστρια του Μπράβο.

Η ηθοποιός ξεκήνησε από νωρίς στον χώρο της υποκριτικής και όπως αποκάλυψε δεν την φάνηκε κάτι δύσκολο, παρα μόνο μια αντιπαράθεση που είχε σε ένα τηλεπαιχνίδι, για ένα παλιό reality show. Ακόμη, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που έχει σαν άνθρωπος και είπε οτι της αρέσει να μοιράζεται πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, διότι αργα η γρήγορα θα μαθαίνονταν.

«Τώρα ξεκινάει να ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου στη σειρά. Βρίσκω την ισορροπία στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι φωτογραφίες με τη σχέση μου. Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες όταν ασχολήθηκα μικρή με την υποκριτική», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είπε στη συνέχεια: «Πήγα στο Ρουκ Ζουκ και δεν θυμόμουν την παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε και είπα “τι μου λες; Είμαι 24”. Και ο κόσμος έγραψε τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια».