«Έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βέφας Αλεξιάδου για τον εθισμό του πατέρα της

«Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βέφας Αλεξιάδου για τον εθισμό του πατέρα της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11, η Βέφα Αλεξιάδου, (δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές δηλώσεις της για τον θάνατο των παιδιών της), η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4. Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένεια της και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο πατέρας της με το αλκοόλ.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βέφας Αλεξιάδου για τον εθισμό του πατέρα της

«Ο πατέρας μου, ο Οδυσσέας, ήταν πρώτος στο μπουζούκι αλλά, είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Τα θυμάμαι και τα περιγράφω. Με ρωτάνε γιατί έγραψα αυτά για τον πατέρα μου, τα έγραψα γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε.

«Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο από τη μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε από το σπίτι τότε, μας έπαιρνε η μητέρα μου και πηγαίναμε και μέναμε στη θεία μου και ο πατέρας μου, έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε, "σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι, σας θέλω". Και γυρίζαμε.

«Την τρίτη φορά, η μητέρα μου είπε "τέλος, παίρνω διαζύγιο". Και βγήκε το διαζύγιο. Τη μέρα που βγήκε το διαζύγιο, πήγε σε μια ταβέρνα και ήπιε πάρα πολύ κρασί, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά, κηρύχτηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Ήμουν Α΄ Δημοτικού» εξομολογήθηκε η Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συνέντευξη της για τον χαμό του άντρα και των παιδιών της

«Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, ποιος ξέρει πού τη βρήκε μέσα στις φωτογραφίες μου, την παραποίησε, την έκοψε κιόλας... Τρελάθηκε όλος ο κόσμος , φυσικά εγώ ήμουν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή, αλλά για άλλον λόγο. Εγώ παίρνω κορτιζόνη κάθε μέρα, γιατί είχα πρόβλημα με το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το στηρίξω και ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσε να το σηκώσει», είπε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα.

Αν συνέχιζα να παίρνω την αυξημένη κορτιζόνη που μου έδωσε κατά λάθος η φαρμακοποιός, θα πήγαινα στον άλλο κόσμο και θα έχανα τα νεφρά μου. Όταν το ανακαλύψαμε ότι παίρνω παραπάνω κορτιζόνη, μπήκα στο νοσοκομείο να μου κάνουν θεραπεία για να μην χάσω τα νεφρά μου», ανέφερε αρχικά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Επίσης μίλησε για τους θανάτους που έχει βιώσει στη ζωή της και την έκαναν να καταρρεύσει ψυχολογικά.

«Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο, έχασα πρώτα τον άντρα μου και μετά τα δυο κορίτσια μου. Δεν πρέπει να μη δίνουμε σημασία στο τι μας συμβαίνει και να μην πηγαίνουμε στον γιατρό. Τα κορίτσια μου έδιναν βαρύτητα στη δουλειά τους, αλλά δεν πρόσεχαν την υγεία τους. Πρώτο μέλημά μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε, είναι να σεβόμαστε την υγεία μας.

Πολλοί απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια. Δεν δίνω σημασία ποιος το λέει αυτό. Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο, να βγαίνεις έξω με τα μαύρα να σε λυπούνται και στο σπίτι να φοράς την εμπριμέ ρόμπα» ,εξομολογήθηκε.