«Σε κάθε βήμα μου πονάω γιατί εσύ δεν είσαι δω...» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Δείτε την ανάρτηση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελίδης Παντελίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τραγικο δυστύχημα στη Βούλα, θα γινόταν σήμερα 23/11, 40 ετών. Η οικογένεια του, με αναρτήσεις της στα social media, δημοσίευσε ευχές για τον αδικογαμένο τραγουδιστή.

Πρώτος ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε μια φωτογραφία του Παντελίδη Παντελίδη και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο (δείτε εδώ).

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Στη συνέχεια η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, έγραψε τις δικές τις συγκινητικές ευχές για το παιδί της.

"Σε κάθε βήμα μου πονάω γιατί εσύ δεν είσαι δω. Όμως ονειρεύομαι ότι είσαι διπλα μου.Ειναι ένα όνειρο που έχεις και συ αλλά ξέρεις να περιμένεις .Τα τραγούδια σου ,η ομορφιά σου και η ψυχή σου θάναι πάντα εδω καρδιά μου."

Η ανάρτηση της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Παντελή

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την τόσο μεγάλη συμπαράσταση στην οικογένειά μου! Εύχομαι υγεία σε όλους», σημείωσε η μητέρα του τραγουδιστή.

Αθηνά Παντελίδη για θάνατο πατέρα

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Να είστε όλοι πάντα καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανάρτηση για θάνατο πατέρα

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει»

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε ο αδερφός του Κωνσταντίνος Παντελίδης το πρωί της Τετάρτης 30/11.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτό. Δηλαδή, θα δουλέψω θα προσπαθήσω να γίνομαι κάθε μέρα ολοένα και καλύτερος και όπου βγει. Έτσι το σκέφτηκα. Αν δεν έκανα κάτι καλά, δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή που ήταν ο νούμερο ένα τραγουδιστής στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι θα πει ο κόσμος. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω, όπως είπα και πριν, χωρίς ταβάνι και όπου βγει».

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει. Ποτέ. Είναι καθημερινά μέσα στο σπίτι μας, τον ακούμε όλη μέρα στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα γι' αυτόν. Δεν πολύ-ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες αυτό που έγινε», κατέληξε έπειτα.