«Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο;» - Ο αιχμηρός σχολιασμός του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

«Γιατί έβαλαν τη Βάσω Λασκαράκη να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο;» - Ο αιχμηρός σχολιασμός του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, έδωσε το πρωί της Πέμπτης 23/11, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, εξέφρασε την άποψη του για τους παρουσιαστές των φετινών εκπομπών ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα Light - Μικρούτσικου

Ο αιχμηρός σχολιασμός του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του Light. Όλα όσα βγαίνει και δηλώνει, τα κάνει για να συζητιέται και να κάνει σούσουρο. Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν απλά στιχουργός, ήταν τα πάντα. Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο; Ο Θάνος ήταν αγωνιστής και καλλιτέχνης. Τι είναι για να τον αναφέρει ο καθένας» είπε αρχικά.

«Η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε μέσα σε έξι μήνες ότι είναι έξυπνη. Όταν η Ελένη αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση. Η Έλενη το είπε το στοπ και έγινε της τρελής. Όταν επέστρεψε δεν είχε την αίσθηση του τι την περιμένει. Η αποχή της φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε.

«Η Κατερίνα Καινούργιου έχει το κουράγιο να δηλώνει με την εμφάνιση της γι΄αυτό που τη κατηγορούν, ότι είναι μπάρμπι» τόνισε.

«Γιατί έβαλαν τη Βάσω Λασκαράκη να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή; Είναι ηθοποιός, όχι παρουσιάστρια. Η πιάτσα έχει γεμίσει με ηθοποιούς-παρουσιαστές. Ο Γιώργος Καραμίχος δεν έχει ταλέντο για να κάνει τον παρουσιαστή των τηλεπαιχνιδιών».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα "καρφιά" του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την Ζήνα Κουτσελίνη

Πριν απο λίγο καιρό, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα, για την Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα διαφορετικά μεταξύ τους. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τα ριάλιτι: «Όταν κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδιές ή κλείνονται σε ένα σπίτι για να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται, αυτό είναι ένα κακό πρότυπο για μία κοινωνία».

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακά είδη εκπομπών, πιστεύω ότι υπάρχουν κομμάτια σε κάθε είδος. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία, γιατί είναι οι εκπομπές που όταν μυρίζουν αίμα, τρέχουν», πρόσθεσε έπειτα.