«Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, σαν να είμαι...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Αθηνάς Μαξίμου για τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη

«Δεν πήγα ποτέ σε σύμβουλο γάμου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Για τον ρόλο της στη σειρά Οι Πανθέοι, (δείτε εδώ τις εξελίξεις), όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/11, η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η ηθοποίος αποκάλυψε την έκπληξη της όταν συνειδητοποίησε ότι "παίζει" πρώτη φορά με τον άντρα της στην ίδια σειρά.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αθηνάς Μαξίμου για τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη

«Είμαι πολύ ευγνώμων που μετά για σήριαλ στην τηλεόρασηαπό πολλές αρνήσεις μου σε πράγματα βρέθηκα στους Πανθέους. Στην κοινή σκηνή που είχαμε με τον Αιμίλιο συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η πρώτη φορά μας μπροστά σε κάμερα. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη.» είπε αρχικά η Αθηνά Μαξίμου.

«Όταν έκανα ψυχοθεραπεία επέλεξα να το κάνω με κάποιον ειδικό. Δεν πήγα ποτέ σε σύμβουλο γάμου. Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται να βρουν τον τρόπο να είναι μαζί. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση με φλερτ θαυμάστριας στον Αιμίλιο, αλλά επειδή έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να εμπλακούμε σε αυτό.»

«Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, σαν να είμαι μια άγνωστη, λέω ότι λένε οι θαυμάστριες. Είμαι και και τον θαυμάζω. Έχει μείνει πίσω η υιοθεσία ενός παιδιού. Θεωρώ ότι στην ηλικία που είμαι αυτή τη στιγμή δεν έχω το κουράγιο να ανταπεξέλθω σε ένα παιδί. Πρέπει κανείς να το παίρνει αποφαση και να λέει "δεν πειράζει"».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απόφαση τους να ζήσουν στα Κύθηρα

«Πέρσι κάναμε αυτό το μεγάλο διάλειμμα, που το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, πήγαμε στα Κύθηρα, εγώ έμεινα από τον Οκτώβρη μέχρι τον Ιούνιο. Ήταν καταπληκτικά, νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει κανείς αυτό όταν μπορεί.

Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα και πάντα ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και έτσι τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση, βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικό μάτι, ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή και επίσης η ησυχία και η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα», είπε η Αθηνά Μαξίμου.