Οι Πανθέοι: «Αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν λάθος! Ο Ανδρέας το κατάλαβε» - Πιάνει στα πράσα τη Μάρμω και τον Κίτσο σε ερωτικές στιγμές

Οι εβδομαδιαίες (20-23/11) εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: «Αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν λάθος! Ο Ανδρέας το κατάλαβε» - Πιάνει στα πράσα τη Μάρμω και τον Κίτσο σε ερωτικές στιγμές

Στα επόμενα επεισόδια των Πανθέων στο ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας είναι πια βέβαιος πως η Μάρμω τον απατάει και προσπαθεί να βρει τρόπο για να βγάλει διαζύγιο. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ποιος είναι το νόθο παιδί!

Οι εβδομαδιαίες (20-23/11) εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Δευτέρα 20/11 Επεισόδιο 39

Ο Κίτσος προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Μάρμως και καταφέρνει να την πείσει να βρεθούν στο αρχοντικό της Κηφισιάς που είναι άδειο. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον γιο του να παντρευτεί τη Θάλεια, παρά μόνο αν ο Ισίδωρος συμφωνήσει με την προίκα που απαιτεί από τους Πανθέους.

Τρίτη 21/11 Επεισόδιο 40

Αφού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως, ο Ισίδωρος αποφασίζει να μην αντιδράσει. Η Μάρμω πανικόβλητη διώχνει ξανά τον Κίτσο και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια. Η Χρυσοστόμη μαθαίνει πως ο Ισίδωρος βρίσκεται μόνος του στην Κηφισιά και τρέχει να τον προλάβει πριν πέσει το ημερολόγιο του Βλάση στα χέρια του. Ομως, είναι αργά, καθώς εκείνος έχει ήδη μάθει την ταυτότητα του νόθου παιδιού της οικογένειας Πανθέου.

Δείτε επίσης: Ο ΣΚΑΙ «ξεπαγώνει» παλιά σειρά - Τι συμβαίνει με τους Πανθέους

Τετάρτη 22/11 Επεισόδιο 41

Ο Ανδρέας είναι πια σχεδόν πεπεισμένος για την απιστία της Μάρμως και γι’ αυτό ζητάει από τον Ισίδωρο να μάθει ποια είναι η διαδικασία για να προχωρήσει κάποιος σε διαζύγιο. Η Μάρμω, παράλληλα, δέχεται την επίσκεψη της Δέσποινας, η οποία την κατηγορεί ευθέως πως έχει σχέση με τον γιο της και της ζητάει να τη διακόψει αμέσως. Ο Κίτσος όμως σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις του για να τη διεκδικήσει από τον Ανδρέα. Ο Ισίδωρος μοιράζεται όλη την αλήθεια με τη Μιρέλλα και αποκαλύπτει και σ’ αυτήν τόσο την ταυτότητα του νόθου όσο και την κρυφή σχέση του ανιψιού του Κίτσου με τη Μάρμω.

Πέμπτη 23/11 Επεισόδιο 42

Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που της είχε κάνει τότε στα Γιάννενα να έρθει να δουλέψει στην κλινική του. Η Χρυσοστόμη θα έρθει από το σπίτι του Ανδρέα και θα αφήσει το δαχτυλίδι που έφτιαξε και είναι ίδιο με τα δαχτυλίδια που η Νένα είχε μοιράσει σε όλα τα παιδιά της εκτός από τον Ανδρέα.