ΣΚΑΙ: «Ξεπαγώνει» παλιά σειρά - Τι συμβαίνει με τους Πανθέους

Η απόφαση έχει παρθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: «Ξεπαγώνει» παλιά σειρά - Τι συμβαίνει με τους Πανθέους

Η σειρά του ΣΚΑΙ, Πανθέοι, ξεκίνησε σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δείχνοντας πως κατάφερε να κεντρίσει τον ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο λίγο αργότερα τα ποσοστά άρχισαν να πέφτουν. Μπήκαν στο παιχνίδι κι άλλα show και σίριαλ στα αντίπαλα κανάλια, ενώ συνεχίστηκαν και πολλά που οι τηλεθεατές είχαν ήδη αγαπήσει, γεγονός που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο (δείτε εδώ, για παράδειγμα, τα χαμηλά ποσοστά που σημείωσε χθες).

Αυτό δημιούργησε φήμες για αλλαγές στην ώρα και τις μέρες προβολής των Πανθέων, κάτι που διαψεύσθηκε αργότερα, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, ο σταθμός έχει πάρει άλλες αποφάσεις. Ο ΣΚΑΪ, συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει να "ξεπαγώσει" ένα παλαιότερο project, δίνοντας περισσότερο χώρο και τηλεοπτικό αέρα σε παρουσιαστή που υπάρχει ήδη στο δυναμικό του.

Όλη η αλήθεια για την απόφαση του ΣΚΑΙ

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή και το "Ορκιστείτε παρακαλώ". Είχαν γίνει και παλαιότερα συζητήσεις για την διασκευή της ιστορικής σειράς της ΕΡΤ, όμως όλα είχαν "παγώσει" λόγω των σειρών που θα ξεκινούσαν την προβολή τους. Εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης που αυτές σημειώνουν ωστόσο, οι συζητήσεις ξεκίνησαν πάλι.

Την Πέμπτη 16/11, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο κανάλι και δόθηκε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα, από το 2024, για έναν αριθμό επεισοδίων, ο οποίος είναι άγνωστος προς το παρόν.

Αυτό, βέβαια, απαιτεί πολύ χρόνο γενικότερα, καθώς ο Μάρκος Σεφερλής θα γράψει και το σενάριο, ενώ ο σταθμός παράλληλα "τρέχει" και τις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση και το trailer).

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ είχε συμφωνήσει με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να παίζει σε τριπλό μέτωπο, τόσο σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι, όσο και σε κωμική σειρά, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα δικαιώματα για την προβολή των θεατρικών του παραστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάρκος Σεφερλής - ΣΚΑΪ: Η ενόχληση του ηθοποιού και η επόμενη κίνηση...

Οι Πανθέοι (7/12): Μόνο η μία μάνα θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό της

Οι Πανθέοι (5/12): Η Μάρμω ανακοινώνει στον Κίτσο ποιανού είναι το παιδί που περιμένει

«Ρε συ, ο κουβάς!» - Ασύλληπτο γέλιο στο πλατό του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" με την τούμπα παίκτριας

Οι Πανθέοι (29/11): Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι και ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά

Οι Πανθέοι (22/11): Ο Ισίδωρος ''σπάει'' τη σιωπή του - Αποκαλύπτει την παράνομη σχέση Μαρμώς και Κίτσου

Οι Πανθέοι (21/11): Ο Ισίδωρος γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως

«Δεν μπορώ να βλέπω το 5x5...» - Ο Μάρκος Σεφερλής σχολιάζει τον νέο παρουσιαστή, Θάνο Κιούση

«Φαγητά και ατάκες από τον β' Παγκόσμιο πόλεμο!» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατακεραυνώνει την εκπομπή μαγειρικής του Σεφερλή