«Όπως όλοι οι άνθρωποι που κάποια στιγμή κάνουν έναν απολογισμό ζωής...» - Η Ιωάννα Μάνδρου μιλά για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

«Δεν το έχω μετανιώσει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όπως όλοι οι άνθρωποι που κάποια στιγμή κάνουν έναν απολογισμό ζωής...» - Η Ιωάννα Μάνδρου μιλά για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα απαραχώρησε, το πρωί της Πέμπτης 23/11 η Ιωάννα Μάνδρου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μην αποκετήσει πότε ένα παιδί αλλά και στην πορεία της στην δημοσιογραφία (δείτε εδώ τη δίδυμη αδερφή της).

Η Ιωάννα Μάνδρου μίλησε για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

«Δεν έχω μετανιώσει την απόφασή μου να μην κάνω παιδί. Ούτε όταν συζητώ με τον εαυτό μου, όπως όλοι οι άνθρωποι που κάποια στιγμή κάνουν έναν απολογισμό ζωής ή επιλογών» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Μόλις τελείωσε τη Νομική Σχολή μπήκα κατευθείαν στη δημοσιογραφία. Δούλευα πολλά χρόνια ως φοιτήτρια γιατί ήμουν παιδί μιας οικογένειας που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα και σκέφτηκα αν μου αρέσει θα μείνω. Μου άρεσε και έμεινα, δεν το έχω μετανιώσει. Είναι πολύ ωραίο επάγγελμα και πολύ δύσκολο, θέλει πάρα πολυ δουλειά.» ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη της στο YOU

Μεγάλωσες σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον;

Καθόλου. Μεγαλώσαμε με τον πατέρα μας, αφού, προτού τελειώσουμε το Δημοτικό, χάσαμε μέσα σε λίγες μέρες τη μητέρα μας από ιατρικό σφάλμα. Είχε ταχύτατη επιδείνωση η υγεία της μόλις της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή που της προκάλεσε γαστροραγία στομάχου. Ο μπαμπάς μας δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ, της είχε μεγάλη αδυναμία. Μας αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά, μας μεγάλωσε με τρυφερότητα, αγάπη και στοργή, γι' αυτό και με την αδελφή μου τον κατατάσσουμε –και ας θεωρηθεί υπερβολή- στην χώρα των αγίων και ας μην ήταν άνθρωπος θρησκευόμενος.

Η απώλεια της μητέρας σας σε τόσο μικρή ηλικία σάς έκανε να μεγαλώσετε απότομα;

Ναι. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι φορούσαμε μαύρα από παιδάκια μέχρι τη Β΄ Γυμνασίου. Δεν ζήσαμε ποτέ ανέμελα παιδικά χρόνια, είμασταν από μικρές υπεύθυνες για τον εαυτό μας αλλά και για όλες τις δουλειές του σπιτιού. Δεν ήταν καθόλου εύκολες οι συνθήκες τότε να ζεις σε ένα αγροτικό σπίτι. Υπήρχε θλίψη διάσπαρτη παντού, γιατί το περιβάλλον σού επέβαλε το πένθος. Ο πατέρας μας δεν είχε την ψυχική δύναμη να σταθεί όρθιος μετά τον θάνατο της μαμάς και κατέρρευσε με πολλά προβλήματα υγείας λίγα χρόνια αργότερα.

Ιωάννα Μάνδρου

Ιωάννα Μάνδρου περιοδικό YOU σπίτι