«Είπα τι έχεις πει, σε έδωσα...» - Το αναπάντεχο τηλεφώνημα της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής "Ελένη"

Τι είπε ο σύζυγός της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είπα τι έχεις πει, σε έδωσα...» - Το αναπάντεχο τηλεφώνημα της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής

Καλεμσένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11 η Μπέτυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, τις εμφανίσεις που κάνει με την Μαρινέλλα, αλλά και για τις έφηβες κόρες της

«Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση -γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος Ελένη και μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ μια κατάσταση, που είναι ωραία - ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Παρ' όλο που ήταν ένα μεγαλύτερο κανάλι, πολλά χρόνια στο χώρο και ήξερα, ότι είναι αναβάθμιση για εμένα, σαν παρουσιάστρια, παρ' όλα αυτά είναι μια νέα αρχή. Πας σε μια άλλη ζώνη, δεν είναι, ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή!» ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ τις δηλώσεις της)

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την παρουσιάστρια πως μπορεί να τα προλαβααίνει όλα, αλλά και ποιος είναι ο ρόλος οτυ άντρα της σε όλα αυτά που κάνει. Αφθόρμητα λοιπόν, η Μπέτυ Μαγγίρα, πήρε τηλέφωνο τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη στον αέρα της εκπομπής, προκειμένου να απαντήσει ο ίδιος σε αυτές τις ερωτήσεις.

Το τηλεφώνημα στης Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής "Ελένη"

«Να τον πάρουμε τηλέφωνο; Ο Δημήτρης λέει: "γκρινιάζει όταν δουλεύεις, γκρινιάζεις και όταν δεν δουλεύεις, μια μέση λύση"... Δεν θα μπορούσα να είμαι με άντρα που δεν έχει χιούμορ. Ο Δημήτρης έχει χιούμορ.»

«Είσαι στον αέρα να ξέρεις. Ειπα τι έχεις πει. Σε έδωσα. Μου έβαλε έναν κανόνα όταν του ζητούσα πράγματα τρία τη μέρα μου λέει»

«Μου αρέσει το χιούμορ της πολύ, περνάω πολύ καλά.» ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάζης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα υπονοούμενα της στην εκπομπή της

Αφού κάθισαν όλοι στο τραπέζι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν σταμάτησε τα "καρφιά" λέγοντας «Δεν το ξέρεις; Είναι η νέα μόδα. Δεν μιλάμε στις κάμερες. Πάρα πολύ μου αρέσει! Εξαρτάται αν γουστάρεις το κανάλι, αν γουστάρεις την παρουσιάστρια, αν έχεις κάποιο θέμα με κάποιον απ’ το πάνελ... βέβαια! Είναι η νέα μόδα. Μετά τις κόντρες, μετά την ανθρωποφαγία μεταξύ μας, τώρα δεν μιλάμε», είπε μιλώντας με τους συνεργάτες της.

Με το σκετς στην αρχή αλλά και με τα λόγια της αυτά, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, θέλησε να σχολιάσει σατιρικά και να πετάξει τα υπονοούμενα της σε δυο συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά στην Ιωάννα Μαλέσκου που αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Φαίη Σκορδά, αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αρνήθηκε να μιλήσει σε ρεπορτέρ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.