«Της είχαν ανοίξει τον λάκκο...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Κυριακίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν πολύ καλή επαγγελματίας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Της είχαν ανοίξει τον λάκκο...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Κυριακίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για τον πόλεμο που δέχτηκε για την απόφαση της να παίξει σε αρχαία τραγωδία, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/11, ο Στέφανος Κυριακίδης, στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον που προβαλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κυριακίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλή επαγγελματίας. Πάρα πολύ καλή και παρόλο που στην αρχή ήμουν λιγάκι διστακτικός, έκανε το πρώτο βήμα αυτή γιατί είπα όχι εγώ στην αρχή, ήμουν και δεσμευμένος. Πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσε η γυναίκα μου, μου το έδωσε και μου είπε: "Στέφανε, έχεις καμιά αντίρρηση να παίξω εγώ τραγωδία;"» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Παγιδευμένοι: «Υπέροχος από το πρώτο λεπτό» - "Έπεσαν βροχή" τα σχόλια για τον Στέφανο Κυριακίδη

«Γιατί έχω πάρει εγώ copyright τις τραγωδίες, της απάντησα. Μέσα σε δέκα λεπτά όμως με έπεισε και μετά περάσαμε πάρα πολύ καλά μαζί. Το κακό με την Αλίκη είναι ότι την είχαν έτοιμη, δεν την άφησαν να δουν τι γίνεται. Της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του για την Επίδαυρο

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, στην εκπομπή The Tonight Show εξέφρασε την έντονη αντίθεση του για το γεγονός ότι στην Επίδαυρο χρησιμοποιούν μικρόφωνα.

«Δέχομαι την τεχνολογία αλλά πρέπει να μάθει να μπαίνει... που και πως; Η τεχνολογία έχει μπει και στην Επίδαυρο γιατί χρησιμοποιούν μικρόφωνα. Η ορχήστρα κινδυνεύει να γίνει πίστα. Είναι σκληρό, με πονάει αυτό το πράγμα. Γιατί χάνεις την επαφή με τον κόσμο. Δεν τον νιώθεις τον άλλον. Μιλάς σαν να κάνεις συλλαλητήριο ή παίζεις χαμηλά. Δεν γίνεται είναι κατάντια».

«Τι να παίξω στην Επίδαυρο; Πώς; Ο καθένας με το μικρόφωνό του και πρέπει να έχεις και πολλούς ακόλουθους ενδεχομένως. Εγώ λοιπόν δεν το μπορώ».

Δείτε εδώ το βίντεο: