Το τελευταίο αντίο σήμερα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πενθεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το τελευταίο αντίο σήμερα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα 24/11 για τον παρουσιαστή του The 2night show, Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος με απόφαση δική του απουσίαζε το πρωί από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Sfaira. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ωστόσο, αποκάλυψε στους συνεργάτες του αλλά και στον κόσμο που συντονίζεται καθημερινά στην συγκεκριμένη παρέα πως είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά μετά τον ξαφνικό χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής με μια ανάρτησή του εχθές στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ) αποχαιρέτησε έναν πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη, τον Μάνο Καμπίτη. Ο Μάνος ήταν σκηνοθέτης της εκπομπής Όμορφος Κόσμος το πρωί και με τον Γρηγόρη είχαν αναπτύξει κατά το πέρασμα τον χρόνο μια πολύ όμορφη φιλία με πολλές αναμνήσεις από κοινά ταξίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ο γνωστός σκηνοθέτης από τις Αχαρνές χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο για προληπτικούς λόγους και μετά την επέμβαση κι εφόσον είχε επιστρέψει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, συνέβη το μοιραίο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λοιπόν, σήμερα θα πει το τελευταίο αντίο στον φίλο του

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όπως αποκάλυψε, επίσης, ο παρουσιαστής σήμερα το μεσημέρι οι συγγενείς και φίλοι του Μάνου θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, οπότε η ψυχολογία του δεν ήταν καθόλου καλή για να βρεθεί στο ραδιόφωνο και να πρέπει να γελάει και να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Ανανέωσε, όμως το ραντεβού του από Δευτέρα!

«Δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να μου επιτρέψετε να μην έρθω σήμερα, το λέω στους ακροατές. Μετά τον ξαφνικό χαμό ενός συνεργάτη, ενός φίλου, του Μάνου του Καμπίτη, του σκηνοθέτη που είχαμε στον Όμορφο Κόσμο, δεν έχω το κουράγιο να γελάσω, ούτε να κάνουμε πλάκα. Θέλω να ηρεμήσω και να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή, ακόμα κι αν δεν είμαι εκεί, στον Μάνο Καμπίτη. Ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος, μας άκουγε. Ήταν ένα πολύ νέο παιδί. Φεύγει πολύς νέος κόσμος. Για μένα ήταν ένα σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε συλλυπητήρια και καλό παράδεισο...