Ο ΑΝΤ1, o ALPHA και οι δύσκολες στιγμές: Χείμαρρος ο Σπύρος Χαριτάτος - «Στο πρωινό με τον Καραμέρο έπαιρνα...»

«Έπρεπε να βρω δεύτερη δουλειά! Το Σαββατοκύριακο είμαι παρουσιαστής και τις καθημερινές...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ΑΝΤ1, o ALPHA και οι δύσκολες στιγμές: Χείμαρρος ο Σπύρος Χαριτάτος - «Στο πρωινό με τον Καραμέρο έπαιρνα...»

Λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα του στο OPEN στο πλευρό της Ευλαμπίας Ρέβη, ο Σπύρος Χαριτάτος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Happy Day του ALPHA και συγκεκριμένα στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο δημοσιογράφος με την μεγάλη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε μέσα από την καρδιά του για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στο χώρο εξαιτίας των όσων έλεγαν και έγραφαν προς το πρόσωπο του, για τη δεύτερη δουλειά του που είναι η νομική και τις καθημερινές πηγαίνει στα δικαστήρια, ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε οικογένεια.

Η συνέντευξη του Σπύρου Χαριτάτου

«Δικηγορεύω κανονικά. Το Σαββατοκύριακο είμαι παρουσιαστής και τις καθημερινές δικηγόρος. Ήμουν 6 χρόνια γενικός διευθυντής στον ALPHA, είχα πολλά καθήκοντα. Κάποια στιγμή όμως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και έπρεπε να βρω δεύτερη δουλειά», αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής που έκανε δυναμικό comaback στο OPEN.

Ενώ για τα όσα είχε ακούσει σχετικά με την συμπεριφορά του πίσω από τις κάμερες στα κανάλια, απάντησε: «Δαιμονοποιήθηκα εγώ και ο Καραμέρος σαν αλλοπρόσαλλοι χαρακτήρες από άλλους συναδέλφους. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν δύσκολα. Έλεγαν ότι κάνω κακό. Το ότι έλεγαν ότι είμαι έντονος στη δουλειά μου με έκανε να χάσω αλλά και να μην πάρω δουλειά. Μου συνέβη αρκετές φορές, ήρθαν πολλοί και μου ζήτησαν συγγνώμη. Ήταν λάθος μου που δεν έκαναν μηνύσεις όταν έγραφαν ψέματα για εμένα. Κανείς δεν έμαθε ότι δικαιώθηκα. Το παρατσούκλι μου είναι Survivor γιατί έχω επιβιώσει στη δουλειά».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που πέρασε γενικά στο χώρο της τηλεόρασης για αυτό και τον έκαναν να βρει δεύτερη δουλειά, είπε: «Κατάλαβα ότι πρέπει να βρω μια δεύτερη δουλειά για να μπορώ να πληρώνω τους λογαριασμούς του και έτσι σπούδασα νομική. Αισθάνομαι δικαιωμένος σε όλα. Καθαρός και συνεπής. Δεν συνεργάστηκα με τοξικές καταστάσεις. Ήμασταν οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι παρουσιαστές με τον Καραμέρος».

«Είχα θέματα υγείας από την πίεση δουλειάς και χάσαμε και δικούς μας ανθρώπους. Έλεγαν ότι κόβεται η εκπομπή και οι τεχνικοί μας ρωτούσαν αν θα χάσουν τη δουλειά τους», είπε σε άλλο σημείο.

Για να αποκαλύψει σχετικά με τις προτάσεις που είχε για να επιστρέψει και πάλι στην μικρή οθόνη: «Ο ΑΝΤ1 μου έκανε πρόταση να πάω στο Nomads, να ξαναβγώ στο προσκήνιο να δουν αν πουλάω για να πάρω και εκπομπή. Μου έκαναν και πρόταση από το Survivor με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Στο πρωινό με τον Καραμέρο έπαιρνα 4.000 ευρώ και αντίστοιχο πρόσωπο στο ίδιο κανάλι έπαιρνε 10.000 ευρώ»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τους λόγους που δεν έκανε ποτέ δική του οικογένεια, εξομολογήθηκε: «Έβλαψα την προσωπική μου ζωή και τον εαυτό μου λόγω δημοσιότητας. Δεν τίμησα ανθρώπους στην ζωή μου. Έφτασα κοντά στον γάμο. Πλέον είμαι μεσήλικας. Είμαι υπέρ της οικογένειας και των παιδιών».