«Η γκρίνια του δεν παλεύεται...» - Η παρέμβαση της συζύγου του Θανάση Πάτρα στο "Mega Καλημέρα"

«Μάθαμε και τα δικά μας τα εσωτερικά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η γκρίνια του δεν παλεύεται...» - Η παρέμβαση της συζύγου του Θανάση Πάτρα στο

Χθες το βράδυ, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1, παραχώρησαν μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη ο αγαπημένος ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του, Έφη Μουρίκη. Μεταξύ άλλων, το γνωστό ζευγάρι μίλησε και για τη σχέση τους, που μετράει πολλά έτη (δείτε εδώ τι είπαν αναλυτικά).

Ένα από απόσπασμα από τα λόγια τους παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και πολλά σχόλια από το πάνελ. Πιο συγκεκριμένα, τα "φώτα έπεσαν" στο Θανάση Πάτρα, αφού εκείνος επέμενε, πως δε συνηθίζει να παραπονιέται, όταν αρρωσταίνει και γενικώς είναι αρκετά ψύχραιμος. Όλο αυτό βρήκε αντίθετη τη γνωστή δημοσιογράφο, Νανά Παλαιτσάκη, η οποία υποστήριξε, πως ακόμα και έναν πονόδοντο να έχει δε σταματάει, να το αναφέρει στους συνεργάτες του.

Η επίλυση του ζητήματος επήλθε με ένα τηλεφώνημα, που πραγματοποίησε η Ελεονώρα Μελέτη, στη σύζυγό του, Κατερίνα Παγώνη, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

Το τηλεφώνημα της Ελεωνόρας Μελέτη στη σύζυγο του Θανάση Πάτρα

  • Ελεωνόρα Μελέτη: Να σε βάλω σε μία ανοιχτή ακρόαση, να πεις αυτό που είναι να πεις; Ωραία, κυρίες και κύριοι, Κατερίνα, σύζυγος Θανάση Πάτρα στο τηλέφωνο.
  • Νανά Παλαιτσάκη: Είσαι μια ηρωίδα, αρχικά. Είμαστε εδώ με το σύζυγό σου, ο οποίος μας λέει, ότι όταν αρρωσταίνει απομονώνεται και δε μιλάει σε κανένας. Αλλά ο Θανάσης είναι αρρωστοφοβικός, και πονάει το δόντι μου, πονάει η μέση μου... Ποια είναι η αλήθεια;
  • Ελεωνόρα Μελέτη: Προχθές με ρώταγε, αν θα πεθάνει
  • Κατερίνα Παγώνη: Το είπατε κι εσείς πριν, οι άντρες είναι σα μικρά παιδιά. Ο Θανάσης είναι η αλήθεια, ότι απομονώνεται, αλλά ευτυχώς για αυτό, γιατί θα μας είχε τρελάνει.
  • Ελεωνόρα Μελέτη: Η κυρία Μουρίκη είπε στη συνέντευξή της, ότι όταν αγαπάς τον άλλον, αγαπάς και τα ελαττώματά του... Ποιο είναι αυτό το ελάττωμα του Θανάση, που δεν αντέχεις με τίποτα;
  • Κατερίνα Παγώνη: Είμαστε 20 χρόνια μαζί... Δεν αντέχω με τίποτα την γκρίνια του, Ελεωνόρα μου, η γκρίνια του δεν παλεύεται.
  • Νανά Παλαιτσάκη: Πες τα Κατερίνα μου
  • Ελεωνόρα Μελέτη: Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!
  • Στέφανος Κωνσταντινίδης: Πόσα ζευγάρια παντόφλες έχει ο Θανάσης, με χοντρό ή με λεπτό πάτο;
  • Κατερίνα Παγώνη: Εγώ μπορώ και χρησιμοποιώ και τους δύο...
  • Ελεωνόρα Μελέτη: Μάθαμε και τα δικά μας τα εσωτερικά με αφορμή τη συνέντευξη αυτή.

Τι είχε αποκαλύψει παλαιότερα στο YOU το ζευγάρι για τη σχέση του

Πριν από 3 χρόνια το ζευγάρι παραχώρησε στο YOU μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση του, και μίλησε για τη σχέση του, η οποία τότε μετρούσε 17 χρόνια, αλλά και την κόρη τους Ίλια Μανόλια, η οποία ήταν 8 χρονών.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το γάμο σας με τρία επίθετα;

Κατερίνα: Υπέροχος, απίθανος, μοναδικός!

Θανάσης: Απίστευτος, περιπετειώδης και υπέροχος!

Τι σκεφτήκατε όταν ο ένας πρωτοείδε τον άλλο;

Θ: Ωχ, την πατήσαμε τώρα!

Κ: Σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραίος τύπος.