Η αποχή από τα media και το τέλος από την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου

«Έχει να κάνει με κομμάτια πολύ πιο εσωτερικά και βαθιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποχή από τα media και το τέλος από την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία του ANT1 το 2010, όπου κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς. Από το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως τηλεπαρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με επιτυχημένες συνεργασίες στο μικρό γυαλί. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, απέχει από την τηλεόραση.

Τελευταία συνεργασία ήταν την σεζόν 2019-2020 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του ALPHA, Ελένη για μία σεζόν, και τον Οκτώβριο του 2020 όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA αναλαμβάνοντας τη παρουσίαση της επαναφοράς της μουσικής εκπομπής "Mega Star" στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Από τότε όμως πήρε την απόφαση να κάνει μια εντελώς διαφορετική ζωή, θέλοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον σύζυγό της και τα δυο παιδιά της.

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου 2018 όταν παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη, έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης (δείτε ποιος είναι). Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Γιώργο το 2020 και την Κυβέλη το 2022 (δείτε τρυφερή φωτογραφία και πόσο έχουν μεγαλώσει).

Η νέα ζωή της Μαντώς Γαστεράτου εκτός tv

H Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, αποκαλύπτοντας τη δουλειά που κάνει σήμερα.

«Είμαι σύμβουλος υγείας σε πρακτική εξάσκηση και ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Εκπαιδεύομαι στην ομαδική ψυχοθεραπεία τώρα σε μία δομή όπου βλέπουμε διάφορα περιστατικά. Τώρα όσον αφορά στο ρόλο της μητέρας, με τους θεραπευόμενους το διερευνούμε», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει σχετικά με την απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόραση: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση στο εδώ και τώρα μου, αν έκανα κάτι στην τηλεόραση θα ήταν στα πλαίσια αυτού που κάνω. Έχει να κάνει με κομμάτια πολύ πιο εσωτερικά και βαθιά. Με ναρκισσιστικά ελλείμματα, με ματαιώσεις. Δηλαδή όταν ξέρεις ότι τη μια στιγμή αποθεώνεσαι και είσαι αποδεκτός, την άλλη στιγμή μπορεί να αισθανθείς μεγάλη ματαίωση».

«Δεν υπήρξε ποτέ το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Ούτως ή άλλως το είχα και εγώ ανάγκη να αποστασιοποιηθώ, να κάτσω με τα παιδιά να αποκτήσουμε μια πιο βαθιά σύνδεση», εξομολογήθηκε.