«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο! Αν με έβλεπε θα μου έλεγε, ότι...» - Συγκίνηση με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη

«Κούκλε μου δεν θα ξεχαστείς ποτέ!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο! Αν με έβλεπε θα μου έλεγε, ότι...» - Συγκίνηση με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Πέμπτη (23/11) για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς ο τραγουδιστής θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, αν ήταν στη ζωή και συγκεκριμένα τη συμπλήρωση των σαράντα χρόνων του.

Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media με αφορμή τα γενέθλια του και από τη μεριά του ο μικρός αδερφός της οικογένειας, Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Kαλημέρα.

Τα συγκινητικά λόγια του νεαρού τραγουδιστή προβλήθηκαν την Παρασκευή (24/11) με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων, αν και πως επικοινωνεί με τον Παντελή, καθώς και το πόσο βαρύ ήταν και είναι το πένθος της απώλειας.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον Παντελή Παντελίδη

«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο να περάσει κάποιος άνθρωπος, κάποια οικογένεια. Όπως το περνούν όλοι, που χάνουν έναν τόσο δικό τους άνθρωπο. Η οικογένειά μου μου δίνει δύναμη και οι φίλοι μου, αλλά πάνω από όλα η οικογένεια μου είναι αυτή, για την οποία τα κάνω όλα και θέλω, ότι κάνω στη ζωή μου να τους κάνω υπερήφανους.

Αν με έβλεπε θα μου έλεγε, ότι μου είχε πει πριν φύγει, ότι το έχω με τη μουσική και να προχωρήσω. Δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε ντουέτο, γιατί όταν έφυγε ο Παντελής ήμουν 13, 14 ετών, οπότε δεν έγινε κάποια τέτοια σκέψη.

Το κάνω να κοιτάξω στον ουρανό, όχι μόνο σε δύσκολες στιγμές, αλλά και σε ωραίες στιγμές της ζωής μου, που επικοινωνώ με τον δικό μου τρόπο και νιώθω, ότι μου δίνει δύναμη σε ό,τι κάνω», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Κούκλε μου δεν θα ξεχαστείς ποτέ!Σήμερα τα κεράκια στον παράδεισο δεν θα τα σβήσεις μόνος σου, θα έχεις παρέα.!! 23/11/1983 -», έγραψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Την ημέρα των γενεθλίων του Παντελή Παντελίδη, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, έγραψε τις δικές τις συγκινητικές ευχές για το παιδί της!

"Σε κάθε βήμα μου πονάω γιατί εσύ δεν είσαι δω. Όμως ονειρεύομαι ότι είσαι διπλα μου.Ειναι ένα όνειρο που έχεις και συ αλλά ξέρεις να περιμένεις .Τα τραγούδια σου ,η ομορφιά σου και η ψυχή σου θάναι πάντα εδω καρδιά μου."