«Διαφημίσεις, διαφημίσεις!» - ''Χαμός'' στο Super Κατερίνα με τον φερόμενο ως δικηγόρο του Σταμάτη Γαρδέλη

Οι τόνοι ανέβηκαν και η παρουσιάστρια τον έκοψε στον αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Διαφημίσεις, διαφημίσεις!» - ''Χαμός'' στο Super Κατερίνα με τον φερόμενο ως δικηγόρο του Σταμάτη Γαρδέλη

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο Facebook με τον Σταμάτη Γραδέλη από την ψυχιατρική κλινική, που νοσηλεύεται (δείτε εδώ), καθώς και με τον άνδρα, που τη δημοσίευσε.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε, πως είναι ο δικηγόρος του ηθοποιού με τον Σταμάτη Γαρδέλη να το διαψεύδει κατηγορώντας τον και για τους λόγους, που δημοσίευσε φωτογραφία του.

Με τη σειρά του ο Βασίλης Νουλέζας βρέθηκε την Παρασκευή (24/11) στο Super Κατερίνα εξηγώντας του λόγους της δημοσίευσης και γιατί άφησε να εννοηθεί, πως είναι δικηγόρος του Γαρδέλη. Στη συνέχεια, η συζήτηση ξέφυγε με τον πάνελ να ''στριμώχνει'' τον νομικό με την Κατερίνα Καινούργιου να αναγκάζεται να προχωρήσει σε διαφημίσεις για να κατέβουν οι τόνοι.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Νουλέζα για τη φωτογραφία με τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Του λέω Σταμάτη είσαι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και κλείνοντας του λέω έχεις μεγάλη αξία, ο κόσμος σε αγαπάει. Δεν έκανα καμία συμφωνία είπαμε μόλις θα έβγαινε να πίναμε έναν καφέ και να τα λέγαμε. Αν αυτό με τη φωτογραφία, που δημοσίευσα, ήταν άβολο, το παραδέχομαι», είπε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Δεν πρόλαβα να διευκρινίσω, ότι δεν είμαι ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη», είπε στη συνέχεια ο νομικός.

«Ακούστε λίγο μπορεί να ήθελε να το πω και να μην πρόλαβα. Αυτό, που ήθελα ήταν να κινητοποιήσω την κοινή γνώμη, την πολεοδομία. Για εμένα το μείζον είναι το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Του είπα έχεις ενδιαφέρον μου Σταμάτη θα αθωωθείς. Το 90% της ανάρτησης αναφέρεται στο ανθρώπινο ενδιαφέρον. Ως επαγγελματίας δικηγόρος δεν με συμφέρει να αναλάβω την υπόθεση από έναν οικονομικά εξουθενωμένο άνθρωπο», είπε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Τελείωσε το θέμα, εξαντλήθηκε! Ακούστε λίγο, είτε είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, είτε ένας απλός άνθρωπος....Δημοσιοποίησα τη φωτογραφία για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτεία. Δεν εμφανίστηκα ποτέ ως δικηγόρος του. Δεν είπα να τον εκπροσωπήσω, αλλά να τον στηρίξω.

Όταν βγαίνει ο Γαρδέλης και μιλάει για το χρέος και βλέπει, ότι εγώ με τις γνώσεις μου μπορώ να τον στηρίξω...μου έδωσε συγκίνηση και χαρά. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ και το ένιωσα χρέος μου. Μου είπε ο κύριος Γαρδέλης, Βασίλη εδώ νιώθω ασφάλεια, ήμουν έτοιμος να βουτήξω από τον 6ο, δεν πρέπει να φοβόμαστε να πηγαίνουμε να ζητήσουμε βοήθεια.

Δεν ξέρω τι μεσολάβησε, δεν ξέρω την ψυχοσύνθεση του. Εγώ αν τον δω πάντως θα εκφράσω την εκτίμηση μου. Κακώς δημιουργήθηκε όλο αυτό. Όταν πήγα εκεί και μόλις τον συνάντησα κρατούσε μια μαγκούρα και του λέω είμαι ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας και χάρηκε.

Του έδωσα τα φώτα μου, δεν είπα να αναλάβω. Το πιο σημαντικό ήταν, ότι μου είπε ότι οι δομές δεν έχουν προσωπικό υγείας. Γιατί να είμαι δικηγόρος του; Δεν έχω ανάγκη να είμαι. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα δεν προστρέχουμε να βοηθήσουμε; Όταν έφυγα του είπα Σταμάτη χρειάζεσαι κάτι, και εννοούσα ακόμα και την οικονομική στήριξη.

Εγώ βγήκα και έγραψα μια ανάρτηση στο Facebook και με κάλεσαν, μίλησα και έβαλαν τίτλους. Δεν έχω χρόνο να χάσω για μια τέτοια υπόθεση. Εμένα με ενδιαφέρει να γυρίσει πίσω.

Η αφορμή να τον προσεγγίσω ήταν μια τηλεοπτική παρουσιάστρια, που βγήκε και του φέρθηκε απρεπώς», είπε ο Βασίλης Νουλέζας.