«Μπορεί να βυζάξει το έτερον ήμισυ; 80% θα γίνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα» - Η απάντηση της Ιωαννίδου μετά τα αρνητικά σχόλια για τα παιδιά ομόφυλων οικογενειών

«Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπορεί να βυζάξει το έτερον ήμισυ; 80% θα γίνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα» - Η απάντηση της Ιωαννίδου μετά τα αρνητικά σχόλια για τα παιδιά ομόφυλων οικογενειών

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (24/11) με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται στην πρόσφατη δήλωσή της για τις ομόφυλες οικογένειες.

Να θυμίσουμε, πως η ηθοποιός τόνισε, πως αν ένα παιδί μεγαλώσει σε μία ομόφυλη οικογένεια, στη συνέχεια και εκείνο θα είναι ομοφυλόφιλο. Η δήλωση αυτή λοιπόν προκάλεσε σάλο, με τον Γιάννη Κατινάκη μεταξύ άλλων προσώπων να της απαντάει (δείτε εδώ).

Με τη σειρά της η Μαρία Ιωαννίδου μέσα από τη νέα της συνέντευξη εξήγησε, πως δεν παίρνει πίσω την τοποθέτησή της, τι εννοεί μέσα από όσα είπε, καθώς απάντησε και στον Γιάννη Κατινάκη.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τις ομόφυλες οικογένειες

«Eίναι πρότυπα οι γονείς του, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και στην προκειμένη περίπτωση μακάρι και να μην τους ακούσει. Από εκεί και έπειτα, οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορεί να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Και αν το πάρουν βρέφος μπορεί να βυζάξει το έτερον ήμισυ; Συγγνώμη δηλαδή εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας, εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο!

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική, το έχω κάνει και εγώ, δεν το πέτυχα. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Θα έχουν το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Πιστεύω, ότι έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Προς τα εμπρός πάμε, αυτό δεν είναι εμπρός. Άμα συμβεί να πάρουν ένα παιδί, θα πάρουν και άλλοι, αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό.

Ποιος είναι αυτός ο Γιάννης Κατινάκης; Ηθοποιός; Δεν τον ξέρω. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα χρόνια καριέρα και ιστορία, δεν θα μου πει ο κύριος Κατινάκης τι θα πω και πως θα το πω. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, χορεύτριας και ηθοποιού και έχω δικαιώματα. Αλλά δε θα μου κάνεις παρατήρηση κύριε Κατινάκη αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Οι αναρτήσεις του Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής από τη μεριά του, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή με τον σύζυγό του και τα δύο παιδιά, που έχουν αποκτήσει μαζί, θέλησε να πάρει θέση υπέρ της τοποθέτησης της Μαρίας Ιωαννίδου μέσα από δύο insta stories την Τρίτη (21/11).

Τουτουντζής - ΙωαννίδουΤουτουντζής - Ιωαννίδου - Ανάρτηση