Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ξαφνικό εξιτήριο από το μαιευτήριο λόγω... Black Friday!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το πρόσφατο κύμα προσφορών δεν άλλαξε τα σχέδια πολλών καταναλωτών μόνο, αλλά και της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που αποφάσισαν να πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο «Ιασώ» λίγες ώρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ενώ το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει σπίτι με την κόρη του σήμερα το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, τελικά η... Black Friday τους ανάγκασε να ξανασκεφτούν την απόφασή τους και να αναχωρήσουν το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως συμπληρώνουν άνθρωποι κοντά στους νέους γονείς, δεν υπήρχε λόγος να μείνουν περισσότερο στο μαιευτήριο, καθώς μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Αντιθέτως, αν αποφάσιζαν να περάσουν τη νύχτα στο «Ιασώ», με δεδομένο ότι βρίσκεται κοντά σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας, και δίπλα σε δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα (που σήμερα έχουν την... τιμητική τους), ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζαν μία απίστευτη ταλαιπωρία μέσα στην πρωινή και μεσημεριανή κίνηση.

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου επέστρεψαν σπίτι

Πρακτικοί λόγοι, λοιπόν, οδήγησαν τελικά την Δανάη με τον Γιώργο να αναχωρήσουν νωρίτερα από το μαιευτήριο μαζί με την κόρη τους. Την ίδια στιγμή έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από το συγκεκριμένο γεγονός, γι' αυτό και ο νέος μπαμπάς και πρωταγωνιστής στη σειρά «Έρωτας φυγάς», εμφανίστηκε φειδωλός στις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό Σουσού, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ».

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Μιχαλάκης
Η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, και πλέον συνάδελφο στην «Παραλία», Γιώργο Μιχαλάκη, ο οποίος βρισκόταν σε γύρισμα και δεν είχε επικοινωνήσει για νεότερα σχετικά με την κατάσταση της εγγονής του. Ωστόσο δεν έκρυψε ότι: «Δεχτήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά τον ερχομό της», όπως είπε χαρακτηριστικά και με χαμόγελο.

Επικοινωνήσαμε επίσης με τον μαιευτήρα της Δανάης Μιχαλάκη, Σωτήρη Τρομπούκη που επιβεβαίωσε ότι μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Από την πλευρά της και η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, δήλωσε ευτυχισμένη στο Πάμε Δανάη που ανήμερα της Παναγίας (21/11) έγινε γιαγιά. Δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε.