Κοινωνία Ώρα Mega: «Αυτό τι ήταν; Διαφήμιση του Playboy;» - Σοκαρισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, αμήχανη η Ανθή Βούλγαρη

Οι εξηγήσεις για το βίντεο, που προβλήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: «Αυτό τι ήταν; Διαφήμιση του Playboy;» - Σοκαρισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, αμήχανη η Ανθή Βούλγαρη

Μια διαφορετική έναρξη είδαμε να κάνουν την Παρασκευή (24/11) η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή, που παρουσιάζουν Κοινωνία Ώρα Mega με τα επικά σχόλια να έρχονται πολύ σύντομα.

Σε πρώτο πλάνο, πριν καλά καλά πουν οι παρουσιαστές την ''Καλημέρα τους'' στο κοινό προβλήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο με μοντέλα της Victoria Secret κάτι, που δημιούργησε κενά και απορίες στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Στον αέρα λοιπόν την εκπομπής ο δημοσιογράφος ρώτησε αν αυτό, που έβλεπαν ήταν από το Play Boy με την Ανθή Βούλγαρη να σοκάρεται και να του εξηγεί τι ήταν το βίντεο, που άνοιξε τη σημερινή εκπομπή τους (δείτε εδώ τη δυσάρεστη είδηση θανάτου, που τους άφησε άφωνους).

Τα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο Κοινωνία Ώρα Mega

«Λοιπόν, 24 του μήνα μία ημέρα πριν από της Αγίας Αικατερίνης», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Αυτό τι ήταν; Διαφήμιση του Playboy; Για βάλτο ρε συ πάλι», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Όχι ρε συ αυτά είναι τα κλασικά μοντέλα της Victoria Secret», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη

Κοινωνία ώρα mega - Bούλγαρη

Η αποκάλυψη της Βούλγαρη για την συνεργασία με τον Χασαπόπουλο

«Όταν μπήκα μέσα στην αρένα της ενημέρωσης έπρεπε να πείσω ότι, ναι, μπορώ να το κάνω, ότι είμαι διαβασμένη, ότι έχω το τσαγανό, ότι έχω να δώσω πέντε πράγματα παραπάνω. Βεβαίως, στάθηκα και τυχερή, γιατί αν ο Ιορδάνης έλεγε "δεν θέλω να είμαι με την Βούλγαρη", μπορεί και να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Οπότε πήρα και εγώ μια ευκαιρία, αλλά έπρεπε να πείσω και καθημερινά νομίζω ότι δίνω εξετάσεις, δεν σταματάει ποτέ αυτό», είπε πει η Βούλγαρη αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος αλλά πλέον νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Και να πω την αλήθεια, όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα γυναικείο χαμόγελο, γιατί στα πρώτα χρόνια, όταν έπρεπε να κάνω συζητήσεις με πολιτικούς, αισθανόμουν κάποιες φορές ότι ήμουν αόρατη. Έκανα δηλαδή μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχε η κα. Βούλγαρη έτσι όπως τα λέμε το πρωί. Με ένα χαμόγελο, λοιπόν, τους έλεγες: "μπορείτε να μου απαντήσετε και εμένα;" και σιγά σιγά αρχίζουν να σε μαθαίνουν. Αυτό με πείσμωσε και βασικά μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει», είχε τονίσει η Ανθή Βούλγαρη στο Night Out.