«Τον αγαπάω, όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον!» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά την αναγγελία του γάμου της

Ο ιδιαίτερος λόγος που παντρεύεται μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον Πέτρο Κόκκαλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τον αγαπάω, όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον!» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά την αναγγελία του γάμου της

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (24/11) στην εκπομπή Πρωινό με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη και πολύ ευχάριστη ανακοίνωση σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για την απόφαση εκείνης και του συντρόφου της, Πέτρου Κόκκαλη μετά από επτά χρόνια σχέσης να παντρευτούν (δείτε εδώ την επίσημη αναγγελία για το γάμο του ζευγαριού).

Με αφορμή λοιπόν την νέα συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία συνέπεσε χρονικά με τα ευχάριστα την είδαμε να μιλάει για την απόφαση του γάμου και τα συναισθήματά της. Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε, πως δε θα ήθελε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία, που λέγεται, ότι θα γίνει ο γάμος, αλλά ούτε και αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για την απόφαση να παντρευτεί

«Παντρευόμαστε για καθαρά για συναισθηματικούς λόγους! Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους θα γίνει σου απαντάω ξανά. Ήταν μια κοινή απόφαση!

Θα αποφύγω την απάντηση για την ημερομηνία του γάμου, αν μου επιτρέπεις. Θα αποφύγω και την απάντηση για το αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί, αυτό μπορώ να στο πω.

Είναι ένας άνθρωπος, που καταρχήν εκτιμώ και εκτιμώ βαθιά. Και βεβαίως είναι ένας άνθρωπος, που όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να με γοητεύει από σταθερά και τον αγαπάω, όσο νομίζω, ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Αποκαλύψεις για το γάμο

Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.

Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο γάμος!

Πιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γιορτές για το γαμήλιο ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι πολιτικός.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους θα είναι λίγοι και καλοί, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για την περιοχή, που θα βρίσκεται το Δημαρχείο.

Ματσούκα - Κόκκαλης