«Δε θέλω την κοροϊδία! Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο» - Τι συνέβη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day

«Nαι θα ενοχλούμουν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θέλω την κοροϊδία! Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο» - Τι συνέβη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή (24/11) με την παρουσιάστρια να μιλάει για την εκπομπή της, Happy Day, που βγαίνει εδώ και 9 χρόνια στον αέρα.

Η επιτυχία της παρουσιάστριας είναι γνωστή, καθώς έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα της - μπροστά και πίσω από τις κάμερες - η οποία έχει δέσει απόλυτα, με το κοινό να δείχνει καθημερινά εδώ και χρόνια την προτίμησή του στο Happy Day.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί μένει αλώβητη μέσα στον τηλεοπτικό «πόλεμο»

Μέσα από τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της, αλλά και στην αντίδραση, που θα είχε σε ένα ενδεχόμενο ραντεβού συνεργάτης της, με άλλο κανάλι και άλλη εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Happy Day και τους συνεργάτες της

«Νομίζω, ότι η συνταγή του Happy Day είναι ότι ερχόμαστε με όρεξη, με καλή διάθεση, είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί. Εγώ είμαι έτσι σαν άνθρωπος, δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, μου αρέσει να επενδύω σε ανθρώπους και καταστάσεις, σε ανθρώπινες σχέσεις και νομίζω ότι αυτό το εισπράττουν και οι συνεργάτες μου. Όσοι έχουν φύγει από την εκπομπή, το 99% είναι επειδή είχαν μία καλύτερη πρόταση και ήθελαν να εξελιχθούν και αυτό το χειροκροτώ και το αποδέχομαι με.

Εγώ, που επενδύω με τον τρόπο, που επενδύω στους συνεργάτες μου και είμαι τόσο σταθερή, ειλικρινής και ξεκάθαρη απέναντί τους και έχω υπάρξει υποστηρικτική απέναντι σε όλους σε βαθμό, που δεν φαντάζεται ίσως κανένας, ναι θα ενοχλούμουν. Δεν θα ενοχλούμουν να μου έλεγε κάποιος ''πάω σε ένα ραντεβού'', αρκεί να το ήξερα.

Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο και επειδή πάντα υπάρχουν καλοθελητές, όταν κάποιος σου συμπεριφέρεται πολύ ζεστά και όμορφα - δεν στενοχωριέμαι όταν κάποιος φύγει, επειδή έχει καλύτερη πρόταση - αλλά δε θέλω την κοροϊδία, δεν θέλω να γίνει κάτι δηλαδή, ξέρεις με περίεργο τρόπο και να το μάθω από κάποιον ενδιαφερόμενο άλλον», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.