Δυσάρεστα νέα για τον Κωστή Σαββιδάκη

Θλίψη!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Κωστής Σαββιδάκης, που έγινε ευρύτερα αγαπητός και αρκετά δημοφιλής μέσα από τη δραματική σειρά εποχής, "Άγριες Μέλισσες", που προβαλλόταν από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, περνάει πολύ δύσκολες ώρες από χθες, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, αφού είχε μία πολύ σημαντική απώλεια στη ζωή του.

Ο ηθοποιός, που υποδυόταν τον παπά στο χωριό που κατοικούσαν οι αδερφές Σταμίρη, στο Διαφάνι, έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική του ζωή, αλλά και την οικογένειά του (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την παιδική του ηλικία). Παράλληλα, η σημερινή του εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτή, που τον συνηθίσαμε στην επί τρία χρόνια πολύ επιτυχημένη παραγωγή του σταθμού του Αμαρουσίου (δείτε εδώ πως είναι σήμερα).

Η απώλεια που βιώνει ο Κωστής Σαββιδάκης

«Καλό σου ταξίδι αγάπη μου γλυκιά...

Καλό σου ταξίδι ψυχούλα μου...

Καλό σου ταξίδι ματάκια μου όμορφα...

Καλή αντάμωση Λευτέρη μου...

16 χρόνια δίπλα σου, έγινα καλύτερος άνθρωπος... Αντίο αγαπημένε μου...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να αποχαιρετήσει τον τετράποδο φίλο του.

Οι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη σε παλαιότερη συνέντευξη για τα δύο φύλα

Καλεσμένος στην στην εκπομπή Γεια σου βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του παπά στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Σε μια συζήτηση που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου, δήλωσε πως στη σημερινή κοινωνία, ο ρόλος των δύο φύλων έχει αλλάξει. Δηλαδή πλέον, οι γυναίκες έχουν γίνει πιο δυναμικές από τους άντρες.

Nομίζω ότι όλα τα αγόρια, όλοι οι άντρες δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Να έχετε πάντα στο μυαλό ότι άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Τα τελευταία χρόνια το πρότυπο έχει αλλάζει γιατί νομίζω οι γυναίκες έχετε αλλάξει, έχετε γίνει πιο δυναμικές οπότε το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει και τρομοκρατείται. Θέλει μια ισορροπία. Πρέπει να μαλακώσετε λίγο και να αισθανθείτε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Νομίζω ότι θα βοηθήσει», ανέφερε στην συνέχεια.

Θέλει απέναντι στις σχέσεις σας απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ το θέλουμε και μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας νομίζω ότι θέλουμε να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες, πιο συντρόφισσες, με την καλή την έννοια το λέω.», ξεκαθάρισε.