«Είναι από τις λίγες φορές που συναντιόμαστε ντυμένοι» - «Έχω τη χαρά να...»: Το αμήχανο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα

Ξέσπασαν σε γέλια στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι από τις λίγες φορές που συναντιόμαστε ντυμένοι» - «Έχω τη χαρά να...»: Το αμήχανο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 24/11 καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο της, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολύ στενών συγγενών και φίλων, συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες όταν την συνάντησε η κάμερα να έφυγε τρέχοντας μη θέλοντας να απαντήσει, αυτή την φορά μίλησε με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της, Πέτρο Κόκκαλη.

«Παντρευόμαστε για καθαρά για συναισθηματικούς λόγους! Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους θα γίνει σου απαντάω ξανά. Ήταν μια κοινή απόφαση!

Θα αποφύγω την απάντηση για την ημερομηνία του γάμου, αν μου επιτρέπεις. Θα αποφύγω και την απάντηση για το αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί, αυτό μπορώ να στο πω. Είναι ένας άνθρωπος, που καταρχήν εκτιμώ και εκτιμώ βαθιά. Και βεβαίως είναι ένας άνθρωπος, που όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να με γοητεύει από σταθερά και τον αγαπάω, όσο νομίζω, ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Δήμητρα Ματσούκα για τον σύντροφό της.

Το σχόλιο του Λιάγκα που έκανε την Δήμητρα Ματσούκα να ξεσπάσει σε κλάματα

Πριν όμως ξεκινήσει καλά η συνέντευξη της, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, έκανε ηθοποιό και παρουσιαστή να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Θα πω τώρα κάτι για να το κάνω λίγο προκλητικό. Είναι από τις λίγες φορές που συναντιόμαστε ντυμένοι», ανέφερε αρχικά και εξήγησε «Συνήθως συναντιόμαστε με μαγιό στην παραλία».

«Έχω τη χαρά να βλέπω τον Γιώργο με μαγιό» είπε με γέλια η Δήμητρα Ματσούκα, αποκαλύπτοντας πως και οι δυο είναι χειμερινοί κολυμβητές.