«Ντροπή! Αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος» - Αιχμηρός ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για τον Νίκο Κοκλώνη

«Αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει μια αποτυχία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (24/11) έγιναν γνωστές νέες πληροφορίες για την πορεία του Fame Story μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού, καθώς έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός, αλλά και αν θα υπάρξει νέα σεζόν.

Τα νέα δεν είναι θετικά, όπως αναφέρθηκε, καθώς ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22/12 και μετά από αυτόν θα έρθει η οριστική αυλαία, καθώς το Star δεν είναι θετικό να συνεχίσει το reality μουσικής.

Φαίνεται, πως τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ) δεν είναι τα αναμενόμενα με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει, πως ο Νίκος Κοκλώνης απέτυχε με την παραγωγή του Fame Story και, πως θα πρέπει να το αποδεχτεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Κοκλώνη

«Αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος για όλους, γιατί είναι ένας εφιάλτης να δαπανάς ένα σκασμό λεφτά και το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό στην prime time με 7-8%.

Ούτε ο Νίκος Κοκλώνης έχει ανάγκη από γλείφτες. Ο Νίκος Κοκλώνης αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει μια αποτυχία, δεν είναι κακό πράγμα η αποτυχία. Κακό πράγμα είναι να υπάρχουν γλείφτες, που την αποτυχία σου προσπαθούν να στην βαφτίσουν επιτυχία.

Για εμένα ο Νίκος Κοκλώνης και οποιοσδήποτε άνθρωπος σαν τον Νίκο Κοκλώνη, το πρώτο πράγμα, που πρέπει να κάνει για να μην έχεις γλείφτες είναι να πεις μακριά, ποιοι σου λένε την αλήθεια; Κοντά! Ακόμα και αν είναι επώδυνο. Υπάρχει κάποιος από όλους αυτούς, που έχει μαζέψει στο Star, που του είπαν, ότι έχει κάνει επιτυχία; Ντροπή!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λιάγκας - Κοκλώνης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη εναντίον του ΣΚΑΙ

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Νίκος Κοκλώνης με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, γεγονός που εξέφρασε με ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη 8/11 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με στιγμιότυπο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αφορμή στάθηκαν οι σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε unfluencers, τηλεοπτικά κανάλια και πρόσωπα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και μέσα από το κανάλι, πιάστηκε επιχείρηση παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων η οποία απέκρυψε συνολικό ποσό ΦΠΑ 3,9 εκατ. ευρώ, τα έτη 2019-2020-2021-2021, με αποτέλεσμα να καλείται τώρα να πληρώσει πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο συμβάν προβλήθηκε και μέσω του ΣΚΑΙ χθες 8/11, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το όνομα της εταιρίας. Αυτό έκανε έξαλλο τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ανέφερε ότι όταν κατηγορούσαν τον ίδιο (δείτε εδώ το λόγο) είχε βγει το όνομα του στην φόρα.

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Εμένα με σταυρώσατε ονομαστικά χωρίς να έχω την παραμικρή κατηγορία αλλά τώρα δεν λέτε ονόματα και τους κρύβετε σε άγρια γη. Γιατί;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Νίκος Κοκλώνης ΣΚΑΙ