«Ήρθε της δικιάς μου κόρης...» - Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega για τη μικρή Μαρίνα

Η παρέμβαση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήρθε της δικιάς μου κόρης...» - Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega για τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη αρκετά συχνά αναφέρεται στα παιδιά της μέσα από την εκπομπή ''Ελένη'', που παρουσιάζει και έτσι την Παρασκευή (24/11) με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, η παρουσιάστρια μίλησε για τη μικρή Μαρίνα.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει το ιδιαίτερο δώρο, που είχε ζητήσει η κόρη της (δείτε εδώ) και αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο περιβόητο έθιμο και στο γράμμα, που γράφουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη.

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Μενεγάκη σκεπτόμενη, πως η Μαρίνα και όλα τα παιδιά της ηλικίας της ήταν στο σχολείο εκείνη την ώρα - έτσι είπε μεταξύ άλλων, πως δεν φέρνει τα δώρα όντως ο Άγιος, αλλά οι γονείς συνήθως. Τότε λοιπόν, ήταν που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αγχώθηκε μη ακούσουν οι δικές της κόρες την αλήθεια.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα

«Ήρθε της δικιάς μου κόρης το γράμμα και εκεί πάνω, που είπα φέτος τη γλιτώσαμε ακόμα δεν το έχει καταλάβει μου σφυρίζει η κόρη μου: «Καλά ξέρω ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, ο μπαμπάς και η μαμά θα τα πάρουν, αλλά δεν πειράζει εγώ το κάνω έτσι για να πιάνουν κάνουν καλύτερα. Είναι σχολείο τώρα για αυτό λέμε, τώρα γυρνάνε» και λες παμπόνηρα και τα μικρά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μια χαρά υπάρχει», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την βάπτιση της μικρής

Και μιας και κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός πως κατάφερε να κρατήσει την βάπτιση της κόρης της, Μαρίνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στόλισε το μοναστήρι με πράγματα από τα ΙΚΕΑ για να μην την πάρει κανείς χαμπάρι.

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην τότε εκπομπή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας

Το μυστήριο είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.