«Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την!» - Έξαλλη η Μέγκι Ντριο με τη Ραμόνα Βλαντή

«Τι να πω τώρα, κούρασε η κοπέλα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την!» - Έξαλλη η Μέγκι Ντριο με τη Ραμόνα Βλαντή

Η Μέγκι Ντριο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή (24/11) με το μοντέλο να μιλάει μεταξύ άλλων για το My style rocks και τη Ραμόνα Βλαντή.

Εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει η πληροφορία, πως η Σοφία Χατζηπαντελή αναμένεται να αποχωρήσει από τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μόδας με τη Μέγκι Ντρίο να αναφέρει, πως εκείνη ξέρει πως θα αποχωρήσει άλλο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, το μοντέλο δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο όνομα της Ραμόνα Βλαντή και πιο συγκεκριμένα στις πρόσφατες δηλώσεις της για την Έλενα Γαλύφα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι νέες δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για τη Ραμόνα Βλαντή

«Τι να πω τώρα, κούρασε η κοπέλα. Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την. Μιλάμε για μια κοπέλα, η οποία κατακρίνει τους πάντες και είναι αυτή η καλύτερη, αρχίζω και εκνευρίζομαι πια. Και απορώ γιατί της δίνετε το μικρόφωνο να μιλήσει. Τι να μιλήσω καλέ; Δεν θέλω να μιλάω με τέτοια άτομα, ούτε καν.

Δεν ισχύει, ότι θα αποχωρήσει η Χατζηπαντελή, εγώ νομίζω, ότι πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Δημήτρης Σκουλός», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Καταπέλτης η Βλαντή κατά της Μέγκι Ντρίο

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν με νοιάζει. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως; Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη. Με έχετε δει ποτέ εμένα με τέτοια εικόνα; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με έβρισε, το κόψατε βάλατε μπιπ. Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε. Δεν το θα κάνω εγώ. Έχω δικά μου παιδιά που τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι».

«Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί γιατί εγώ είμαι μια ειδική παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτά τα κορίτσια», είχε πει η Ραμόνα Βλαντή στο Mega Καλημέρα.