«Εγώ είμαι άξια να πάρω την καρέκλα γιατί...» - Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα

«Ασχολούμαι πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ είμαι άξια να πάρω την καρέκλα γιατί...» - Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα

Για ακόμη μια φορά η Ραμόνα Βλαντή ρωτήθηκε για την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και την Έλενα Γαλύφα. Το τελευταίο διάστημα η μία πετάει "καρφιά" στην άλλη σε δηλώσεις που κάνουν στις τηλεοπτικές κάμερες, με αποτέλεσμα η κόντρα αυτή να μην σταματάει...

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα υποστήριξε την Σοφία Χατζηπαντελή σχετικά με το My style rocks, με την Ραμόνα στην συνέχεια όταν ενημερώθηκε σχετικά να αναφέρει πως θέλει να της πάρει τη θέση στο show μόδας, όπως της είχε πάρει τη θέση στο GNTM - δείτε την αποκάλυψη που είχε κάνει.

Εν συνεχεία η Έλενα απάντησε απαξιωτικά προς το πρόσωπο της, ενώ η Ραμόνα μίλησε για υποκρισία ενώ την "άδειασε" λέγοντας μεταξύ άλλων πως "είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας".

Οι νέες δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα

«Η Έλενα Γαλύφα πουλούσε τσάντες και ήταν γραμματέας. Όσο μιλάω για εκείνη θα πάρει την καρέκλα τελικά. Ασχολούμαι πολύ. Εγώ είμαι άξια να πάρω την καρέκλα γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι άξια. Δεν έχει να κάνει με τις δηλώσεις. Δεν τα λέω δημόσια, τα έχω πει και κατ' ιδίαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πότε είπε την δήλωση περί τσαντών και γραμματείας

«Ως τι θα μου δώσει η Έλενα Γαλύφα μία καρέκλα στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks; Τι εννοούσε; Είπε "να της δώσουμε". Εκεί ως τι; Δεν καταλαβαίνω. Σιχαίνομαι την υποκρισία. Είχε κάνει δηλώσεις για εμένα από πριν και με ρωτήσανε και απάντησα πάνω σε αυτά που έχει πει θέλω να την ενημερώσω κι εδώ ότι για ανθρώπους που ανήκουν πραγματικά στον χώρο της μόδας λέω πάντα τα καλύτερα. Αυτά τα κορίτσια δεν τα βλέπω στον χώρο της μόδας, γιατί δεν είναι στον χώρο της μόδας.

Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο για αυτές τις κυρίες όπως αυτή και την Χατζηπαντελή, που δεν έχουν σπουδές, που δεν έχουν άποψη, που δεν έχουν ταλέντο, που δεν έχουν τίποτα. Να πω ψέματα; Δεν είπα τίποτα για τον χαρακτήρα της, αν και θα μπορούσα. Είναι η τελευταία φορά που τοποθετούμαι», είχε πει.

Δείτε επίσης: «Βγαίνει τσιρκολίκι!» - ''Κόλαφος'' το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή αποκλειστικά στη κάμερα του YOU