«Πριν με άγχωναν ακόμα και...» - Οι τεράστιες αλλαγές στη ζωή της Βάσως Λασκαράκη μετά την ψυχοθεραπεία

«Το παιδί μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Vita με την ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εμπειρία της από την ψυχοθεραπεία, τονίζοντας τα θετικά στοιχεία της, που έχει αλλάξει πτυχές της ζωής της.

Όπως τόνισε η ηθοποιός διακρίνει τη διαφορά στον εαυτό της πριν από την απόκτηση της κόρης της, Εύας, αλλά και μετά, καθώς η μητρότητα την έχει κάνει να δει την πραγματική ουσία της ζωής (δείτε εδώ τον κανόνα, που ακολουθεί για το μεγάλωμα της).

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη μέσω της ψυχοθεραπείας έχει αντιληφθεί, πως αφενός η κόρη της έχει προτεραιότητα στη ζωή της, αφετέρου θα πρέπει να ακούει και να εκπληρώνει τις προσωπικές της ανάγκες.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για την ψυχοθεραπεία

«Η ψυχοθεραπεία με έμαθε να μην μαλώνω τον εαυτό μου και να καταλάβω ότι όταν κάνεις παιδιά δεν είσαι μόνο γονιός. Αφότου έγινα γονιός με αγχώνουν όσα έχουν να κάνουν με το παιδί . Πριν με άγχωναν ακόμα και οι μύγες που πετούσαν. Τώρα λέω «το παιδί μου να είναι καλά και την υγειά μας να έχουμε,», είπε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη.

Λασκαράκη - Ψυχοθεραπεία

«Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού! Έχω...»

«Μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι και να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω κιόλας, και ξέρω ότι είναι η δουλειά των άλλων και θα συζητηθεί. Βλέπω σίριαλ, που παίζω και το βλέπω με μαξιλάρι. Δηλαδή μην σου πω τι πέρασα μέχρι να παιχτεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής. Μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού. Έχω τα δικά μου άγχη για εμένα, είναι εντελώς εσωτερικό. Μιλάω γρήγορα, το ξέρω», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Ελένη.