«Να της ζήσει! Να είναι ευτυχισμένο...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στη Γιούλικα Σκαφιδά

«Να είναι τυχερό και υγιέστατο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Να της ζήσει! Να είναι ευτυχισμένο...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στη Γιούλικα Σκαφιδά

Της ευχές της εξέφρασε, το μεσημέρι της Παρασκευής 24/11, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega, στη Γιούλικα Σκαφιδά. Η ηθοποιός έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας πως πήγαν όλα καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.«Έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στη Γιούλικα Σκαφιδά

«Να της ζήσει! Να είναι ευτυχισμένο αυτό το υπέροχο λαμπερό κορίτσι με αυτό το τόσο γλυκό χαμόγελο. Δεν ξέρω τι άλλο να της ευχηθώ... πραγματικά να σου ζήσει βρε παιδί μου, να σου ζήσει, να είναι τυχερό και υγιέστατο το μωράκι» είπε η παρουσιάστρια.

Πως θα ονομάσει το γιο της η Γιούλικα Σκαφιδά

«Το μωρό δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ, όπως και το ότι θα γίνω ηθοποιός. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών, από τότε που γεννήθηκε μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα», είχε πει σε συνέντευξη της στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο The 2night show , όταν βρέθηκε καλεσμένη μετά την ανακοίνωση που έκανε σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά μέχρι στιγμής. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά το όνομα του μωρού της, αποκάλυψε: «Το όνομα του γιου μου είναι Άγγελος. Έτσι λένε τον μπαμπά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια. Είμαστε τρεις και οι δυο έκαναν τέσσερις εγγονές»