«Αυτό το "μαζί με τον σύζυγο του" είναι επανάσταση...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο Κασσελάκης είναι η νίκη του ερωτηματικού»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αυτό το

Καλέσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε την Παρασκευή 24/11, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο δημοσιογράφος στη συνέντευξη του, σχολίασε μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στη Super Κατερίνα, και μεταξύ άλλων είχε πάρει το μέρος του Στέφανου Κασσελάκη για την διαφήμιση που έχει κάνει εξαιτίας της υπερέκθεσής του στα media, στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει).

Όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο Κασσελάκης είναι η νίκη του ερωτηματικού. Θέλουμε έναν άλλον άνθρωπο που είναι ενδεχομένως οικείος και λαμπερός, μας μιλάει κατευθείαν και δεν έχει σημασία το τι ξέρει. Είναι το μετά από όλα αυτά» είπε αρχικά.

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικό λόγο από το κόμμα του, με το ίδιο κόμμα, ο κόσμος τον ακούει και τον ακολουθεί. Αυτά που λένε ότι τελείωσαν και τον κοροϊδεύουν και τα λοιπά είναι η δική τους ανικανότητα. Δεν είναι το ίδιο να πάει ο Κασσελάκης μια βόλτα στον δρόμο και ο Μητσοτάκης μια βόλτα στον δρόμο».

«Είναι άλλα τα πεδία που έχουν προσδιοριστεί οι πολιτικοί και ξέρουν τι να κάνουν. Εδώ θα πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά και να κάνουν μερικά από αυτά που κάνει. Προφανώς είναι ένα καινούργιο είδος και και θα επηρεάσει και τα άλλα κόμματα. θα δούμε ανθρώπους οι οποίοι "γράφουν" πάρα πολύ στο κοινό. Θα αδικηθούν άνθρωποι λαμπροί οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν στην επικοινωνία».

«Αυτό το "μαζί με τον σύζυγο του" είναι επανάσταση, δεν είναι απλό. Δηλαδή ξαφνικά, μέσα σε δυο μήνες, η «αδελφή του ελέους» είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παντρεύτηκε επίσης τώρα και το «σύντροφος» το έκαναν «σύζυγος», δηλαδή είναι άψογοι αλλά μέχρι εκεί.»

«Θα δει όμως ότι πολλή από την κριτική είναι ένας υφέρπων ρατσισμός και φαίνεται. Νομίζουν ότι δεν φαίνεται αλλά φαίνεται. Υπάρχει μια περιφρόνηση αλλά αυτή δεν είναι τόσο απλή γιατί σήμερα είναι πόντοι επικοινωνιακοί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Δείτε εδώ το βίντεο: