«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών..» - Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή "Μαμά-δες"

Δείτε το απόσπασμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών..» - Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή

Συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες, παραχώρησε η Ζέτα Δούκα, η οποία θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής 26/11. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις ανησυχίες που είχε σε μικρότερη ηλικία. Το απόσπασμα δημοσιεύτηκε από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 24/11.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή "Μαμά-δες"

«Για πολλά χρόνια στη ζωή μου, που δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών. Όταν είμαστε σε μικρή ηλικία φανταζόμαστε τα 40, τα 50 και πόσο μάλλον τις μεγαλύτερες ηλικίες σαν κάτι εξωπραγματικό. Σαν κάτι δηλαδή που είναι πάρα πολύ μακρινό και πιθανότατα να μην έρθει και ποτέ» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Για μένα ο γάμος είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

«Με ξενίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με τον χρόνο. Το γεγονός ότι το δέρμα μου χαλαρώνει, για παράδειγμα, αλλά το δέχομαι καλά. Δηλαδή καταλαβαίνω πως μεγαλώνω και δεν μπορώ να δείχνω, ας πούμε, στα 50 όπως ήμουν στα 25 ή στα 35 μου. Είμαι 50 χρονών» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Χατζηαντωνά

«Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάναμε γιατί είδαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Αναγνωρίσαμε το παιδί και κάναμε ονοματοδοσία. Απλώς πήγαμε και οι δυο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας. Αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δυο. Έχω φορέσει νυφικά. Δεν μου έχει έρθει ποτέ να θέλω να φορέσω το νυφικό. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι, εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή ούτε σε Δημαρχείο ούτε πουθενά για να δεθούμε, να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.

Με την θρησκεία δεν τα πάω πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία ότι είναι κάτι που μπορεί να προάγει το μυαλό σου. Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, στην αγάπη, στο υπερβατικό που μπορεί να λέγεται αέρας, χώμα, Θεός, ούτε ή αλλιώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της 4 χρόνια πριν.