«Είχε μία φοβερή ζεστασιά στο βλέμμα και μία γλυκύτητα...» - Η αντίδραση της Ναταλίας Δραγούμη όταν είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της

«Δεν αντέχω που δεν με ακούει ο άνδρας μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε η Ναταλία Δραγούμη την Παρασκευή 24/11. Η ηθοποιος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τον σύζυγο της (δείτε εδώ ποιος είναι) ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που βίωσε πάνω στη σκηνή.

Η αντίδραση της Ναταλίας Δραγούμη ήταν είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της

«Είχε μια αγριάδα.Είχε μία φοβερή ζεστασιά στο βλέμμα και μία γλυκύτητα η οποία δεν φαίνεται. Δεν μου αρέσει να υπερδείχνουν πράγματα οι άνδρες καθόλου. Δεν αντέχω που δεν με ακούει ο άνδρας μου. Από κάποιο σημείο και μετά, όταν το λες πολλές φορές, οι άνδρες παθαίνουν κώφωση», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα» - Η Ναταλία Δραγούμη "έσπασε" τη σιωπή της για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο της Αθήνας

«Μου έχει συμβεί σε γενική πρόβα να νιώσω από το άγχος μου να με ρουφάει η σκηνή. Το στόμα μου δεν μπορούσε να φορέσει τα λόγια, σαν να πάθαινα εγκεφαλικό... Έχει τύχει να διώξω άνθρωπο που με πλησίασε για να βγάλουμε φωτογραφία και ένιωσα φρικτά. Είχα στεναχωρηθεί» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν έχω άγχος θέλω κοντά μου τον άντρα μου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος. Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω», είπε αρχικά.

«Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου. Μικρή ήμουν άτακτη. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο "ξύπνησα" αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη. Νύχτωνε και βγάζαμε όλοι τα μαγιό μας και μάλιστα περπατούσαμε και στο δρόμο γυμνοί. Η Σαντορίνη τότε ήταν ερημιά», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Και κατέληξε για ένα περίεργο γεγονός στη ζωή της, λέγοντας: «Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό!».