«Κορίτσια που ούρλιαζαν στην κυριολεξία και...» - Θύμα του κέντρου αισθητικής η υποψήφια Σταρ Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου

«Το συνολικό ποσό που έδωσε η αδερφή μου είναι 750 ευρώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σάλος επικρατεί με γνωστό κέντρο αισθητικής! Σε βάρος του έχουν κατατεθεί δεκάδες καταγγελίες από γυναίκες που έπεσαν θύματα απάτης. Σύμφωνα με την εκπομπή TLive και την δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού, γυναίκες είτε πλήρωναν πακέτα υπηρεσιών που δεν ακολουθούσαν ποτέ, είτε ζήτησαν τα χρήματα που είχα δώσει ως προκαταβολή πίσω και αρνήθηκαν να τα δώσουν.

Θύμα τους είχε πέσει και η υποψήφια σταρ Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA περιέγραψε τη δική της εμπειρία και της αδερφής της, ενώ αποκάλυψε κάποια περιστατικά που σημειώθηκαν στο κέντρο αισθητικής.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σωτηρίου

«Πέσαμε κι εγώ και η αδελφή μου θύματα γνωστών influencers που διαφήμιζαν προγράμματα για συνεδρίες λέιζερ. Πήγαμε κι εμείς, σε διαφορετικές ημέρες, να κλείσουμε την προσφορά, να μην τη χάσουμε, προπληρώνοντάς την. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε στο ινστιτούτο για την προσφορά, μάς έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσαν να μας πείσουν να κλείσουμε μεγαλύτερη προσφορά. Την αδελφή μου την έπεισαν. Πέρα από τα 250 ευρώ, η αδελφή μου πλήρωσε άλλα 350. Το συνολικό ποσό είναι 750 ευρώ.

Εγώ ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Έμαθα από διάφορες μαρτυρίες από άλλα κορίτσια που ότι κάηκαν, ενώ σε εμένα είπαν ότι έβαλαν στο σώμα μου ένζυμα για να μην πονάω. Περίμενα έτσι για μία ώρα, ενώ ήταν η προετοιμασία για τα καλλιστεία. Είχα φωτογράφηση και σηκώθηκα κι έφυγα. Τους είπα να κλείσουμε μία άλλη ημέρα ραντεβού και μού είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού», αποκάλυψε αρχικά το μοντέλο και προκάλεσε σοκ.

Ενώ συνέχισε σχετικά: «Αξίζει να αναφέρω ότι όσο βρισκόμουν στο κέντρο αισθητικής, είχε ανέβει 2 φορές η αστυνομία γιατί υπήρχαν κορίτσια που ούρλιαζαν στην κυριολεξία κι έβριζαν τους γιατρούς. Από ό,τι κατάλαβα είχε συμβεί κάποια βλάβη, γιατί είχαν ζητήσει πίσω τα χρήματα. Μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά».

Στις καταγγελίες αυτές αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, Super Κατερίνα μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ και αποκαλύπτοντας και μια δική της εμπειρία σχετικά πρόσφατη.