«Γράφουν μέσα ότι κόντεψα να πάθω και καρκίνο» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα που την θέλει να πάσχει από ακράτεια

«Δίνουν ένα σκεύασμα! Μην εμπιστεύεστε είναι επικίνδυνο! Μου έστειλαν κυρίες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γράφουν μέσα ότι κόντεψα να πάθω και καρκίνο» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα που την θέλει να πάσχει από ακράτεια

Σε ένα οργισμένο ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα Πέμπτη 23/11 μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα στον ALPHA. Η παρουσιάστρια με αφορμή την υπόθεση γνωστού ινστιτούτου ομορφιάς που εξαπατούσε τους πελάτες τους με δόλωμα τρεις γνωστές παρουσιάστριες, αποκάλυψε την απάτη εις βάρος της, που κυκλοφόρησε χθες 22/11.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ψεύτικο και πολύ επικίνδυνο δημοσίευμα που την θέλει να προωθεί θεραπεία ακράτειας στο διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, προειδοποίησε τις γυναίκες να προσέξουν για να μην θέσουν την υγεία τους σε κίνδυνο.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το δημοσίευμα

«Μην εμπιστεύεστε κάτι τέτοιο, είναι επικίνδυνο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγχυσμένη.

«Είναι ψεύτικο, παρακαλώ πολύ τις κυρίες που μας παρακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικές δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι απάτη χρησιμοποιούν το layout των sites και δεν έχουν καμία σχέση, πετιέται αυτόματα. Μου έστειλε μια κυρία και μου είπε πάσχω από ακράτεια, το έχεις κάνει αυτό; Δεν είναι αστείο, είναι σοβαρό το θέμα. Μην εμπιστεύεστε αυτά τα πράγματα», συνέχισε έξαλλη.

«Γράφουν μέσα ότι κόντεψα να πάθω και καρκίνο. Είναι ανατριχιαστικό! Έχουν βάλει μάλιστα φωτογραφία μου από τη χθεσινή εκπομπή», είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε «Είχα βάλει δικηγόρο στο παρελθόν, το είχα πάει νομικά, δεν το είχα αφήσει έτσι. Το έχουν ξανακάνει με σκευάσματα αδυνατίσματος και στη Φαίη και στην Παπαρίζου και στη Σίσσυ Χρηστίδου».

«Προσοχή σας παρακαλώ! Αγχώνομαι αν κάποια γυναίκα πάρει το σκεύασμα τι μπορεί να πάθει!» προειδοποίησε.

Να σημειώσουμε πως πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έχουν πέσει θύμα απάτης με αγνώστους να χρησιμοποιούν τα ονόματα τους προς όφελος τους για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να τους κλέψουν χρήματα. Όπως για παράδειγμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει.