Δεν κέρδισαν στο "My style rocks" και πήγαν στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" - «Για γέλια» σχολίασε το πιάτο τους ο Μποτρίνι

Έπος τα σχόλια του Σεφερλή για τις ενδυματολογικές τους εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κέρδισαν στο

Δεν πήγε μόνο πρώην παίκτρια του Big Brother στο παιχνίδι μαγειρικής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου. Στο χθεσινό 24/11 επεισόδιο, είδαμε στο πλατό δυο πρώην παίκτρια του My style rocks που είχαν σχολιαστεί έντονα από τηλεθεατές και κριτές.

Μάλιστα, Μάρκος Σεφερλής και Έκτορας Μποτρίνι είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στις δυο κοπέλες. Πριν ξεκινήσει η μαγειρική έκαναν πασαρέλα στο πλατό για να τις βαθμολογήσουν. Οι βαθμολογίες όμως δεν φάνηκε να τις ευχαριστεί.

Συγκεκριμένα παρουσιαστής και σεφ τους έβαλαν από 1, σχολιάζοντας «Εγώ έβαλα 1 γιατί έπαθα… Σελένη» και «είναι μια πολύ καλή βαθμολογία».

Αυτές οι πρώην My style rocks πήγαν Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Ο λόγος για την Σελένη Φωτιάδη που είχε προκαλέσει πολλές φορές χαμό στο πλατό του fashion show, αλλά και για την Ρέινα. Το πιάτο μάλιστα που ετοίμασαν δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Έκτορα Μποτρίνι.

Aς θυμηθούμε μια από τις εντάσεις που είχε δημιουργήσει η Σελένη στο show μόδας

Οι "φωτιές" που είχε ανάψει η Ίριδα Παπουτσή σε άλλο επεισόδιο του My Style Rocks για την Σελένη Φωτιάδη, φαίνεται πως έπιασαν τόπο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), καθώς στο (23/6) επεισόδιο του reality, η Νικόλ Δεσποτοπούλου επισήμανε πως η Σελένη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν της αποπνέει καθόλου εμπιστοσύνη στο παιχνίδι και παρόλο που εκείνη επιμένει πως δεν είπε ποτέ τίποτα πίσω από την πλάτη της, η ίδια δεν αλλάζει γνώμη.

Το γεγονός αυτό, όμως, έκανε την Σελένη να ξεσπάσει κατά της συμπαίκτριάς της, Ίριδας, λέγοντάς της πως η "επίθεσή" της ήταν σίγουρα επιτηδευμένη, μιας που έγινε ξαφνικά και ενώ είναι όλες τους λίγα βήματα μακριά από τον τελικό. Η Όλγα Κοτλίδα, βέβαια, την διέκοψε και πήρε το μέρος της Παπουτσή, όπως και την προηγούμενη φορά.