My Style Rocks: «Με απειλείς; Ντροπή σου!» - Σάλος στο πλατό με την Ίριδα, την Νικόλ & την Σελένη μετά την αποκάλυψη "βόμβα"

Πα - νι - κός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Με απειλείς; Ντροπή σου!» - Σάλος στο πλατό με την Ίριδα, την Νικόλ & την Σελένη μετά την αποκάλυψη

Ένας σοκαριστικός καβγάς ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 21/6 στο κανάλι του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο My Style Rocks μόλις ανέβηκε να παρουσιάσει το look της η Ίριδα Παπουτσή (δείτε την εδώ πριν τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της). Η ίδια αντίκρισε όλες τις βαθμολογίες των συμπαικτριών της και όταν είδε την καρδιά που είχε βάλει δίπλα στον βαθμό της η Σελένη βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της, θεωρώντας πως θα ξεμπροστιάσει την αντίπαλό της.

Εκείνη, όμως, αποκάλυψε ποια ήταν τα λόγια της όταν την πρωτογνώρισε και την εξέθεσε μπροστά στην Όλγα και την Νικόλ, η οποία έβαλε τα κλάματα θεωρώντας πως όσα ακούστηκαν την προσβάλουν και αναιρούν την προσπάθειά της. Στο "παιχνίδι" μπήκε και η Ειρήνη Καζάκη, η οποία θέλησε να αποκαλύψει τι έχει συζητηθεί πίσω από τις πλάτες όλων.

Ο κακός χαμός στο My Style Rocks ανάμεσα σε Ίριδα, Σελένη, Νικόλ και Ειρήνη

«Θα μπω σε αυτό το θέμα, ήθελα ούτως ή άλλως να τοποθετηθώ. Η καρδούλα για ποιο λόγο υπάρχει; Το θεωρώ λίγο.... δεν μου αρέσει. Δεν είναι βαθμολογικό το θέμα. Έχω τσακωθεί και με την Αναστασία και με την Ειρήνη, έχω μιλήσει έντονα με όλες και το θεωρώ πολύ υγιές αυτό. Η μόνη που δεν έχω διαπληκτιστεί είναι η Σελένη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που έτυχε, αλλά δεν ξέρω, ίσως δεν έτυχε κιόλας και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Ήθελα να το δηλώσω τώρα», είπε αρχικά η Ίριδα Παπουτσή.

Με την Σελένη να της απαντά: «Είναι αστείο αυτό τώρα. Εγώ γελάω».

Και τότε η Ίριδα δήλωσε: «Αν γελάς με τα συναισθήματα που εκφράζω τώρα, εσύ είσαι η γελοία. Έμαθα κάποια πράγματα που έχει πει η Σελένη για το άτομό μου, ενώ μπροστά μου είναι πολύ καλή και φιλική, αλλά δεν θέλω να αναφέρω ποια είναι αυτά. Πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ μου έλεγες να προσέχω την Όλγα και τη Νικόλ γιατί θα προσπαθήσουν να με προσεγγίσουν».

«Εγώ; Λες ακραία ψέματα αυτή τη στιγμή και πρόσεχε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει», απάντησε η Σελένη.

«Με απειλείς; Ντροπή σου! Το ότι προσβάλλεις με ευγένεια δεν αναιρεί το ότι προσβάλλεις», είπε στη συνέχεια η Ίριδα.

«Εσύ έλεγες ότι οι κριτές στηρίζουν την Νικόλ για την συμπαθούν. Αυτό που λες είναι ψέμα, δεν το έχω πει ποτέ εγώ αυτό. Εμένα ρώταγες και την Emilia για το τι πιστεύουμε για ποιες συμπαθούν οι κριτές», επισήμανε τότε η Σελένη, με τις υπόλοιπες να παίρνουν τον λόγο για να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, όσο η Νικόλ έκλαιγε.

Διαβάστε επίσης: «Καλά θα τρελαθώ! Είναι ντροπή...» - Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την κίνηση της Ίριδας Παπουτσή