My Style Rocks: «Καλά θα τρελαθώ! Είναι ντροπή...» - Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την κίνηση της Ίριδας Παπουτσή

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (20/6)

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Καλά θα τρελαθώ! Είναι ντροπή...» - Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την κίνηση της Ίριδας Παπουτσή

Το απόγευμα της Τρίτης 20/6 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, όταν εμφανίστηκε μπροστά στην επιτροπή η Ίριδα Παπουτσή, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με αυτό που αντίκρισε.

Η παίκτρια επέλεξε να φορέσει ένα μπλε φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν κανονικά το σώμα της, γι' αυτό και θέλησε να το καλύψει με ένα neon κίτρινο σακάκι και λαμπερά. Το σακάκι, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον σχεδιαστή και όταν της ζήτησε να το βγάλει αντίκρισε το καρτελάκι της εταιρείας που κρεμόταν και η ίδια είχε ξεχάσει να κόψει.

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Ίριδα Παπουτσή στο My Style Rocks

«Το styling που έκανες σε αυτό το φόρεμα είναι καταστροφή. Είναι ένα πολύ ωραίο, αβανταδόρικο ρούχο, έπρεπε να το φορέσεις και να μην το αφήσεις να σε καταπιεί. Είναι πολύ περίεργο! Γιατί το έβαλες το σακάκι; Βγάλτο! Έχεις ένα υπέροχο σώμα που είναι τέλειο για αυτό το ρούχο....», έλεγε και όταν είδε το καρτελάκι πρόσθεσε με έντονο ύφος:

«Καλά θα τρελαθώ! Πραγματικά είναι διαγωνισμός. Κάποιες κοπέλες είναι εδώ 90 επεισόδια, σχεδόν έξι μήνες. Μπορεί να είναι θεωρητικά, στον κόσμο με τα τόσα προβλήματα, ένα καρτελάκι δεν είναι τίποτα. Είναι ντροπή σε έναν διαγωνισμό που διαγωνίζεσαι για τα ρούχα. Αν το έχουμε πει σε 92 επεισόδια που είναι σήμερα, το έχουμε πει 300 φορές. Είναι τα βασικά! Σαν να λέμε το ρούχο σου πρέπει να είναι καθαρό, σιδερωμένο και χωρίς καρτελάκια και μετά πάμε».

Η Ίριδα Παπουτσή ένιωσε τόσο ντροπιασμένη που το μόνο που ξεστόμισε ήταν: «Ό,τι και να πω έχετε δίκιο».

Διαβάστε επίσης: «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!» - "Σφάχτηκαν" Σελένη & Emilia! "Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Και αφού όλες παρουσίασαν τα look τους, αποκαλύφθηκαν οι τρεις παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες. Ανάμεσά τους ήταν και η Ίριδα Παπουτσή, αλλά την τριάδα συμπλήρωσαν η Ειρήνη Καζάκη, που τις προάλλες δημιούργησε χαμό με το εσώρουχό της (δείτε εδώ τι συνέβη) και η Μέλντα.

Η πρώτη σώθηκε από τις συμπαίκτριές της και έτσι οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ποια από τις υπόλοιπες δύο θα αποχωρούσε. Αφού συσκέφθηκαν, αποφάσισαν, λοιπόν, πως τον δρόμο της επιστροφής έπρεπε να πάρει η Μέλντα.

Μετά τους αποχαιρετισμούς, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως στο επόμενο επεισόδιο την αποχώρηση θα κρίνει και η Έλενα Χριστοπούλου.