My Style Rocks: «Μας λες ψέματα μέσα στη μούρη μας - Layering δεν είναι το ένα βρακί πάνω στο άλλο» - Χαμός με Κουδουνάρη, Παπαγεωργίου & Σκουλό

Οι παίκτριες που τους εξόργισαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μας λες ψέματα μέσα στη μούρη μας - Layering δεν είναι το ένα βρακί πάνω στο άλλο» - Χαμός με Κουδουνάρη, Παπαγεωργίου & Σκουλό

Μετά την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για όλα όσα θα αλλάξουν στο My Style Rocks λίγο πριν τον τελικό (δείτε εδώ αναλυτικά), το παιχνίδι συνεχίστηκε και δύο είναι οι παίκτριες που τράβηξαν τα βλέμματα και εντυπώσεις, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους.

Από τη μία πλευρά, η Μέλντα εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τις προάλλες έβαλε τα κλάματα (δείτε εδώ γιατί), καθώς ενώ μπορεί να φέρνει κάποια look που να είναι άρτια, δεν μπορεί να τα υποστηρίξει και να τα περιγράψει σωστά.

Έξαλλοι Κουδουνάρης, Σκουλός & Παπαγεωργίου με Μέλντα και Καζάκη στο My Style Rocks

«Πας Ιούνιο σε ένα event με δερμάτινα και άρα εσύ πήρες ρούχα από διαφορετικές εταιρείες. Ωραία Μέλντα μου, άκουσε να δεις επειδή έχουμε φτάσει στην εβδομάδα τελικού και δεν έχουμε καταλάβει αν μας λες αλήθεια ή ψέματα γενικά. Αισθάνομαι ότι ή δεν ξέρεις τι φοράς και κάποιος σου τα δίνει ή έχεις τσακωθεί με την αλήθεια. Αυτά τα ρούχα που φοράς είναι της ίδιας εταιρείας και τα έχει σχεδιάσει με καλή μου φίλη. Είναι ίδιας εταιρείας αυτά που φοράς.

Τώρα να έχουν βγει sold out; Να το δεχτώ. Δεν έκανες styling! Άρα γιατί ήρθες σήμερα; Γιατί ήρθες χωρίς styling στην εβδομάδα τελικού; Πώς να στο πω; Μετά από τόσα επεισόδια προσπαθώ να καταλάβω αν έχεις στυλ, αν μας λες αλήθεια ή ψέματα και μας λες ψέματα μέσα στη μούρη μας», ανέφερε το μελαχρινό μοντέλο.

Και από την άλλη, η Ειρήνη Καζάκη έφτασε στο πλατό φορώντας δύο διαφορετικά εσώρουχα, τα οποία ξεπρόβαλαν από το παντελόνι της, κάνοντας έξαλλους τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Το layering το κατάλαβα. Απλά προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω όλο αυτό και είναι ο καπνός που βγαίνει από το αυτί», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Και ο Στέλιος Κουδουνάρης συμπλήρωσε: «Είναι ένα look που είναι τουλάχιστον αστείο. Δεν έχει καμία σύνδεση, δεν έχει ζύγισμα καμία αίσθηση σύγχρονης εικόνας. Βλέπω ένα κορίτσι που του αρέσουν κάποια ρούχα του 2000, δεν έχει ανοίξει καμία εικόνα να δει πώς ντύνονταν εκείνη την εποχή. Αυτό θες να πας να δώσεις σήματα; Πήγαινε. Layering δεν είναι το ένα βρακί πάνω στο άλλο».

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει επίσης: «Έχεις έρθει εδώ να κάνεις επιθεώρηση;».