My Style Rocks: «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!» - "Σφάχτηκαν" Σελένη & Emilia! "Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

ΤΟ χάος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!» -

Την Παρασκευή 16/6 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks, με το οποίο ξεκίνησε και επίσημα η πρώτη φάση του τελικού. Και ενώ όλες οι παίκτριες ήταν έτοιμες να δείξουν τα σύνολά τους με όλη την καλή διάθεση που είχαν, η Σελένη Φωτιάδη αποκάλυψε πως δεν έχει "δέσει" με τα κορίτσια που βρίσκονται στον διαγωνισμό και πως μέχρι και η φιλία της με την Emilia Vodos έχει μείνει πίσω, καθώς οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί στο show.

Θέση, λοιπόν, γι' αυτό πήρε η δεύτερη, ξεσπώντας σε φωνές απέναντι στην πρώτη, εξηγώντας πως το γεγονός ότι την έχει καλέσει σε οικογενειακά τραπέζια και της έχει εξομολογηθεί διάφορα για την προσωπική της ζωή, την οδηγεί στο να προσβάλλεται με τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσα από το μαιευτήριο - Μαμά για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του My Style Rocks

"Σφαγή" ανάμεσα σε Σελένη & Emilia στο My Style Rocks! Λύγισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τότε η Σελένη έκανε λόγο για μία επίθεση που έγινε από την Emilia προς το πρόσωπό της, φτάνοντάς την στα όριά της. «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!», τόνισε η Vodos, με την πρώτη να βάζει τα κλάματα, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου τις διέκοψε και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τότε πήρε τον λόγο ο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, "λυγίζοντας" στο θέαμα της Σελένης να κλαίει: «Δεν μπορώ να κλαίνε. Όλα καλά. Εγώ κλαίω, γιατί κλαίει η Σελένη, γιατί είναι στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί πάρα πολύ, έχετε περάσει πάρα πολλά και στεναχωριέμαι πάρα πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε και να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα. Αυτό που αισθάνεσαι με στεναχωρεί πάρα πολύ, είτε συμβαίνει είτε όχι, δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις».

Διαβάστε επίσης: Ο φακός την έπιασε την ώρα που τη φιλούσε στο στόμα - Χέρι χέρι η Παπαδοπούλου με πρώην παίκτρια του My style rocks