My Style Rocks: Αλλαγές την τελευταία στιγμή - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου πριν τον μεγάλο τελικό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αλλαγές την τελευταία στιγμή - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου πριν τον μεγάλο τελικό

Το My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 19/6 και αυτό σημαίνει πως ξεκινάει και η διαδικασία για την ανάδειξη της νικήτριας του show, αφού σε κάθε επεισόδιο θα αποχωρεί και μία παίκτρια μέχρι να φτάσουμε στις 5 καλύτερες.

Η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο, κατά την έναρξη θέλησε να ενημερώσει πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή και έκπληξη που υπάρχει. Αντιθέτως, τις επόμενες ημέρες θα δούμε πολλά!

Διαβάστε επίσης: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσα από το μαιευτήριο - Μαμά για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για τις αλλαγές στο My Style Rocks πριν τον τελικό

«Καλησπέρα κορίτσια μου! Σας εύχομαι πολύ μεγάλη επιτυχία και σήμερα. Θέλω να σας πω τι σας περιμένει στη συνέχεια. Καταρχήν, να πούμε ότι θα έχουμε πολύ μεγάλες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των ημερών και πάρα πολύ δύσκολες δοκιμασίες οδεύοντας προς τον τελικό. Θα έχουμε και guest κριτές, έχει να γίνει μια άλλη κατάσταση από το επόμενο επεισόδιο. Εύχομαι να είστε έτοιμοι να τους καλοδεχτείτε!

Σας είχα πει ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο ότι θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις και θα γίνονται έτσι όπως τις ξέρατε και στο GALA. Τι σημαίνει αυτό; Θα κάνετε κανονικά την πασαρέλα σας, θα βαθμολογηθείτε από τις άλλες κυρίες και από τους κριτές. Οι κοπέλες που θα έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία, και μετράμε τις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Με την ψήφο σας θα μπορέσετε να κρατήσετε τη μία και οι δύο που θα είναι υποψήφιες για αποχώρηση θα πάνε στους κριτές όπου θα αποφασίσουν ποια θα αποχωρήσει μέχρι να φτάσουμε στις 5 φιναλίστ που θα είναι διαφορετική διαδικασία. Οι υπόλοιπες που θα παραμείνουν θα έχουν τη βαθμολογία τους που θα συνυπολογίζονται και θα έχουμε στους πίνακες τη βαθμολογία για την ημέρα που διαγωνίζεστε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!» - "Σφάχτηκαν" Σελένη & Emilia! "Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου