«Ξέρουν ότι είμαι στην εκπομπή! Για να με παίρνουν...» - Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και ζήτησε άμεσα διαφημίσεις

Ανησύχησε η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρουν ότι είμαι στην εκπομπή! Για να με παίρνουν...» - Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και ζήτησε άμεσα διαφημίσεις

Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 25/11, την ώρα που συζητούσε με τους συνεργάτες της για την Μαντόνα και το νέο σάλο που προκάλεσε με μια μπλούζα που επέλεξε να φορέσει.

Το κινητό της παρουσιάστρια χτύπησε και ακούστηκε να μιλάει χαμηλόφωνα, όταν την κατάλαβα οι συνεργάτες της, ξέσπασε σε γέλια, με την παρουσιάστρια λίγο αργότερα να ζητάει από την ομάδα της πίσω από τις κάμερες να περάσουν σε διαφημίσεις.

Από ποιον δέχτηκε τηλεφώνημα η Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκεκριμένα, την κάλεσε ο γιος της, γεγονός που την ανησύχησε, καθώς και τα δυο παιδιά της γνωρίζουν πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής. Αυτό δηλαδή για την ίδια σήμαινε πως κάτι έχει συμβεί για αυτό και θέλησε να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Όταν παίρνουν τα παιδιά μου, συγγνώμη το σηκώνω πάντα. Παρόλο που ξέρουν ότι είμαι στον “αέρα”, λέω για να με παίρνουν, κάτσε να δω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για να συνεχίσει «Να πάμε σε διαφημίσεις λίγο να δω τι με θέλει το παιδί μου», και φυσικά το αίτημα της έγινε δεκτό.

Δείτε επίσης: «Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Το σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε πρόσφατα με τα παιδιά της

Ένα περιστατικό στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας, περιέγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής 5/11, στην εκπομπή της, με αφορμή ένα θέμα για την έξαρση ανήλικης παραβατικότητας. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ενώ υπήρχαν στο σημείο παιδιά με αίματα, οι αστυνομικοί δεν έβρισκαν να παρκάρουν.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, δεν το συζητώ. Μας αγχώνει όλους πάρα πολύ και πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Θυμάστε που σας έλεγα; Ήμασταν στην Κηφισιά. Είχαν πάει τα παιδιά μας πιο κει, εμείς ήμασταν από την άλλη και γίνεται πάρα πολύ έντονος καβγάς, σε πολύ κεντρική πλατεία.» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου

«Αρχίζουμε να βλέπουμε παιδιά να τρέχουν, φωνάζουν άλλα παιδιά, βλέπουμε παιδιά με αίματα. Καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Ψάχνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα παίρνουμε την αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν που είναι τα παιδιά, τους λέμε "εκεί" και μας λένε, "δε βρίσκουμε να παρκάρουμε".» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Λέμε, "τι απάντηση είναι αυτή" και μας είπαν ότι δε γίνεται να βγει ο ένας από αυτούς. Που το καταλαβαίνω για λόγους ασφαλείας αλλά πως θα γίνει; Παράτα το στη μέση του δρόμου, σου λέμε ότι υπάρχουν παιδιά με αίματα. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις; Δώστο σε εμένα.» κατέληξε.