Σίσσυ Χρηστίδου: «Με έχεις στον αέρα; Αλήθεια;» - Η παρέμβαση της Φαίης Σκορδά στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

«Φαίη μου συγγνώμη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Με έχεις στον αέρα; Αλήθεια;» - Η παρέμβαση της Φαίης Σκορδά στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ σχολίασαν σήμερα Σάββατο 25/11 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ομάδα της, μίλησα για τα όσα διαδραματίστηκαν αυτή την εβδομάδα, με παρουσιαστές και παρουσιάστριες να απαντούν στα ρεπορτάζ που βγαίνουν πολύ νωρίς και τα περισσότερα δεν ισχύουν σχετικά με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βγήκαν μπροστά στην κάμερα και διέψευσαν τα όσα ακούγονται, ήταν η Φαίη Σκορδά η οποία φημολογήθηκε πως θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 που την θέλει και πάλι απεγνωσμένα στην ομάδα του - δείτε εδώ την απάντηση της.

Με αφορμή λοιπόν τον δημοσιογράφο του Χαμογέλα και Πάλι, που είπε πως και να πάρουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα για να τα ρωτήσουν σχετικά, δεν θα σηκώσουν το κινητό τους, κάλεσε εκείνη την στιγμή την Φαίη Σκορδά, η οποία και βέβαια το σήκωσε.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν κατάλαβε ότι είναι στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

«Με έχεις στον αέρα; Αλήθεια;» είπε η Φαίη Σκορδά όταν κατάλαβε ότι είναι όντως στον αέρα του MEGA και μιλάει ζωντανά με το πάνελ.

Στην συνέχεια, την ρώτησαν αν τελικά είχε κάποια πρόταση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αν ισχύουν κάποια από αυτά που ακούγονται.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον, για του χρόνου. Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη. Προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι το οποίο βρισκόμαστε. Σαφώς προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό και αυτό που κάνω χρόνια. Και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία», σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ξεκαθαρίζοντας ξανά και μια και καλή την κατάσταση περί μεταγραφών.