Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Δημήτρη Οικονόμου

Να τον χαίρονται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής "Σήμερα", η οποία προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμού του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, δε συνηθίζει να "δείχνει" στα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του. Παρόλα αυτά, δεν έχει αποκρύψει το γεγονός, πως είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο,Αλεξία Κουλούρη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαριάννα.

Αυτή την περίοδο τα ευχάριστα νέα δίνουν και παίρνουν, στην ελληνική showbiz, με γάμους, βαφτίσεις, και όχι μόνο. Μάλιστα, και ο δημοσιογράφος πολλές φορές παίρνει θέση σε αυτά τα νέα της επικαιρότητας, που ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια της ενημέρωσης (δείτε εδώ τι είπε για ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός ο δημοσιογράφος). Αλλά, οι χαρούμενες ειδήσεις δεν τελειώνουν εκεί για το πρόσωπό του, ως τρίτος. Αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ένα πολύ όμορφο κι ευτυχές γεγονός, που αφορά τον ίδιο και την οικογένειά του.

Χαρούμενο γεγονός για την οικογένεια του Δημήτρη Οικονόμου

Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως ήδη αναφέραμε, είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Ο γιος του, λοιπόν, αποφοίτησε κι επίσημα από το πανεπιστήμιο. Και πρόσφατα έγινε η τελετή της ορκωμοσίας του, όπου παραστάθηκε σύσσωμη η οικογένειά του, για να τον στηρίξει και να τον καμαρώσει σε αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής του.

Ο γιος των δύο δημοσιογράφων τελείωσε με τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πλέον είναι έτοιμος να βγει στην αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι γονείς του δεν έχαναν την ευκαιρία να απαθανατίζουν με το κινητό τους τη σημαντική στιγμή του γιου τους. Μετά το τέλος της, έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες και με τα δύο τους παιδιά στο προαύλιο της Σχολής.

Εμείς δεν έχουμε να του ευχηθούμε τίποτα άλλο, παρά μόνο Καλή Σταδιοδρομία!

Οικονόμου σύζυγος
Οικονόμου παιδιά
Οικονόμου οικογένεια