«Σφίχτηκε το στομάχι μου...» - Η ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή το γιο του και προβλημάτισε την Μαρία Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σφίχτηκε το στομάχι μου...» - Η ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή το γιο του και προβλημάτισε την Μαρία Μπακοδήμου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης στην εκπομπή The Break η οποία θα προβληθεί αύριο Κυριακή 26/11. Σήμερα ωστόσο, το Γειά Σου και η Μαρία Μπακοδήμου εξασφάλισαν αποκλειστικό απόσπασμα από τα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Στο απόσπασμα αυτό ο παρουσιαστής μιλάει για το γιο του, Αναστάση, τον οποίο έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να τον προστατεύσει.

Η δήλωση του γιο του Αρναούτογλου και το σχόλιο της Μπακοδήμου

«Με ρωτάνε "Τι νιώθεις για τον Αναστάση" και τους λέω "Δεν έχει καμία σχέση τι νιώθω εγώ για τον γιο μου, αυτός τι νιώθει για μένα". Σκοπός είναι να ρωτήσετε τον Αναστάση μετά από 10 χρόνια και να σας πει τι έκανε ο πατέρας του. Αν πει τα καλύτερα τότε έχω καταφέρει τα πάντα, αν δεν το πει και πει "Δεν θέλω να τον ξέρω", δεν κατάφερα τίποτα» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπειτα από ερώτηση της Βάσως Λασκαράκη.

Δείτε επίσης: «Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί...» - Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τότε η ηθοποιός - παρουσιάστρια ρώτησε τον παρουσιαστή, αν ο γιος του ασχοληθεί με την τηλεόραση. Με την σειρά του ο ίδιος απάντησε με ερώτηση. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε και ο ίδιος κατά πόσο δύσκολο είναι να πει με ειλικρίνεια στο παιδί του αν τελικά είναι καλός παρουσιαστής ή όχι.

«Αν ρωτούσε την άποψη μου "Ρε μπαμπά κάνω για παρουσιαστής;" και εσύ πρέπει να πεις την αλήθεια στο παιδί σου. Νιώθεις ότι δεν κάνει. Το λες ή δεν το λες;», ήταν η απάντηση του.

Μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία προβληματίστηκε με την ερώτηση αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Σφίχτηκε το στομάχι μου με αυτή την ερώτηση. Νομίζω θα έλεγα την αλήθεια. Είναι δύσκολη αλλά πρέπει να την ξέρει», είπε χαρακτηριστικά.