Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ευχάριστα νέα για την σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

14 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ευχάριστα νέα για την σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

Περίπου 14 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγινε μαμά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ζευγάρι από την ημέρα εκείνη περνάει στιγμές ευτυχίας, με τον γιο του να τους γεμίζει όμορφες στιγμές.

Μετά όμως τη γέννα και αφού ο μικρός έχει μεγαλώσει (δείτε φωτογραφία), η ηθοποιός είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επάλξεις και συγκεκριμένα στην τηλεόραση μέσα από αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHA.

Σε αυτή την σειρά μπαίνει η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σήμερα Σάββατο 25/11, η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόκειται να μπει στον Παράδεισο των κυριών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα υποδυθεί μία φιλόδοξη ηθοποιό που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 27/11 Eπεισόδιο 45

Ενα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον Παράδεισο αλλά κυρίως στον Βλησσάρη, καθώς μαθαίνει ότι έχει πλημμυρίσει το χωριό του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του… Στο μεταξύ ο Φώτης αντιλαμβάνεται ότι πάει να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά απ’ αυτά που μπορεί να κολυμπήσει, όταν τον επισκέπτεται η Βικτώρια και με άγριες διαθέσεις του λέει: «Δώσε μου πίσω τα λεφτά που μου πήρες, δεν έχω συνηθίσει να με κοροϊδεύουν» κι εκείνος τα δίνει γιατί δεν θέλει να μπλέξει.

Ενα μαύρο σύννεφο σκεπάζει τον Ντίνο, κάποιες αμφιβολίες που του έχουν γεννηθεί δεν τον αφήνουν να χαρεί τίποτα, καθώς δείχνει να ζηλεύει την Αμαλία και να αναρωτιέται αν την έχει ξεπεράσει: «Νομίζω ότι έχω ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν», λέει στον Βύρωνα, ο οποίος του απαντάει: «Κάνεις λάθος. Αυτή τη στιγμή απλά έχει θιχτεί ο εγωισμός σου». Την ίδια ώρα η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η Στέλλα κάνει και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ματούλα όμως δεν ξέρει πώς να φερθεί, καθώς ανακαλύπτει και πάλι το ψέμα της. Παράλληλα η Σύρμω δίνει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα που έχει για τον γιο της, ενώ ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και από τον Σίμο και αποφασίζει να παρακολουθήσει τη Δωροθέα, η οποία συνομιλεί με τον Αποστόλη.

Η Βικτώρια έχει στείλει γράμμα στον Αγη για να συναντηθούν και να του δώσει στοιχεία για τους πραγματικούς του γονείς.

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή θα της εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό...» - Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον "Παράδεισο των Κυριών"

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 46

Το σχέδιό της Βικτώριας είναι να βγάλει τον Άγη από τη μέση και απειλώντας με όπλο τη Λιζέτα και μπροστά σε στημένη κάμερα της ζητάει να τον πυροβολήσει: «Αν θέλεις να φύγεις και να πας στο παιδί σου, θα το κάνεις», της λέει (δείτε εδώ αποκλειστικό). Την ίδια στιγμή η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα που έλαβε, ότι ο Αγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει. Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, κινητοποιείται αμέσως και ειδοποιεί την αστυνομία.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της Ολγας με τον Σωτήρη βγαίνει εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει. Ετσι πιάνει τη Δωροθέα και την εκβιάζει: «Αν θέλεις την περιουσία, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να χωρίσεις την Ολγα από τον μπάτσο». Την ίδια ώρα η υγεία της Στέλλας, με τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις αλλά με τη θολή ψυχολογική της εικόνα, οδηγεί τους γιατρούς σε μια απόφαση που θα την εξοργίσει: «Δυστυχώς χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε ψυχιατρική κλινική», λένε οι γιατροί. Παράλληλα ο Πάρης υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα: «Γνωρίζεις πού βρίσκεται ο πατέρας μου;».

Ο παράδεισος των κύριων ALPHA

Τετάρτη 29/11 Επεισόδιο 47

Η αστυνομία ψάχνει παντού για να βρει σημεία ζωής του Αγη Μπουραντά, ενώ η αντίδραση της Νικολέτας για την υιοθεσία του μωρού, θα ταράξει πολύ τη Μιράντα και θα επηρεάσει τις αποφάσεις της. Ο Ντίνος από την άλλη της λέει: «Δεν πειράζει ας αναβάλλουμε την υιοθεσία» κι αυτό την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της… Την ίδια ώρα η Αμαλία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Σίμο το μεγαλύτερό της μυστικό: «Θέλω να σου πω ποια είναι η πραγματική μου μητέρα. Την ξέρεις κι εσύ, Σίμο. Είναι η Μιράντα. Φυσικά δεν το ξέρει και δεν θέλω να το μάθει από κανέναν άλλον παρά μόνο από μένα, όταν το αποφασίσω», του ομολογεί… Στο μεταξύ η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως κάποιος ξέρει τι σκαρώνει κρυφά από όλους κι αυτό ανατρέπει όλα τα σχέδιά της, ενώ ο Σίμος καταλαβαίνει πως η Βικτώρια του κρύβει κάτι που θα έπρεπε να ξέρει…

Πέμπτη 30/11 Επεισόδιο 48

Μια αναπάντεχη τροπή παίρνει η σχέση του Μεμά και της Δάφνης και όπως όλα δείχνουν, αρχίζουν να έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν μια κουβέντα πολύ σημαντική για τη σχέση τους και την κοινή τους πορεία, ενώ η Ζηνοβία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποιο νέο από τον γιο της…

Η Δωροθέα έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της και τις κινήσεις της, ενώ η Βικτώρια συνειδητοποιεί ότι ξέρει και κάποιος άλλος το μυστικό της… Αυτό της δημιουργεί φόβο και καχυποψία προς όλους… Από την άλλη ο Σίμος δεν καταφέρνει να είναι συνεπής απέναντι στην Αμαλία, ενώ η Τζένη εκμυστηρεύεται χαρούμενη ένα μυστικό στον Πασχάλη: «Η Ζαχαρούλα μού είπε ότι ο κύριος Βύρωνας θα πάρει διαζύγιο», του λέει κι εκείνος την απογοητεύει με την αντίδρασή του: «Τι λες; Και νομίζεις ότι η μάνα μας θα δεχτεί έναν διπλοπαντρεμένο για τη Ζαχαρούλα;», της απαντά…

Παρασκευή 1/12 Επεισόδιο 49

Ο λόγος που η Νικολέτα απογοητεύτηκε από την απόφαση της Μιράντας να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν με τον Ντίνο ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρός: «Εχω νεφρική ανεπάρκεια και κάποια στιγμή θα χρειαστώ μεταμόσχευση», τους αποκαλύπτει και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του ζευγαριού, καθώς η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για χάρη της: «Δεν με νοιάζει η δική μου ζωή. Και ό,τι αφορά εμένα και την κόρη μου, δεν σου πέφτει λόγος», του λέει (δείτε εδώ αποκλειστικό ρεπορτάζ).

Η Δωροθέα βάζει μπροστά το σχέδιό της να χωρίσει την Ολγα και πηγαίνει στη γυναίκα του Σωτήρη. Νομίζοντας ότι μπορεί όποιος έχει το χρήμα να έχει και τα πάντα, της προτείνει να της δώσει χρήματα, αλλά αυτή να μην του δώσει το διαζύγιο. Η γυναίκα όχι μόνο δεν δέχεται την ανήθικη προσφορά της Δωροθέας για να μη δώσει το διαζύγιο στον άντρα της, αλλά ενημερώνει και τον Σωτήρη για τη μυστηριώδη άγνωστη που την προσέγγισε, αρνήθηκε όμως επίμονα να της αποκαλύψει το όνομά της. Ωστόσο από την περιγραφή ο αστυνόμος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τη Δωροθέα και με τη σειρά του ενημερώνει την Ολγα. Τέλος, ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη, την ώρα που προσπαθεί να του ξεφύγει από το σπίτι της Μάγιας και η σκανδάλη του πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις…