«Το τέλος θα ανακοινωθεί μέχρι τον Απρίλιο» - Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ πασίγνωστος παρουσιαστής;

Πρόκειται για τηλεοπτική "βόμβα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το τέλος θα ανακοινωθεί μέχρι τον Απρίλιο» - Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ πασίγνωστος παρουσιαστής;

Ένα ρεπορτάζ έκπληξη μετέφεραν σήμερα Σάββατο 25/11 μέσα από την εκπομπή Επί τόπου, ο Νάσος Γουμενίδης και δημοσιογράφος της ομάδας του. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο παρουσιαστή του ΣΚΑΙ που φέρεται πως αποχωρεί από το κανάλι έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας.

«Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να φεύγει από τον ΣΚΑΪ, αλλά προτείνει στον ΣΚΑΪ πρόσωπα για να καλύψουν την εκπομπή του, όντας ακομπλεξάριστος», ανέφερε ο παρουσιαστής στον αέρα του OPEN.

Αυτός ο παρουσιαστής αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ

Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίο όπως φαίνεται αλλάζει καριέρα και συγκεκριμένα ξεκίνησε να "φλερτάρει" με την Ευρωβουλή - δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η είδηση είναι ότι τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ. Το τέλος θα ανακοινωθεί και πάρα πολύ σύντομα, μέχρι τον Απρίλιο. Ο δημοσιογράφος φλερτάρει για δεύτερη φορά με την Ευρωβουλή» ειπώθηκε στην εκπομπή Επί τόπου.

Η καριέρα του στην τηλεόραση

Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα". Το 2003, υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής Καλημέρα Σας. Συνεχίστηκε για 6 χρονιές μέχρι το 2009, όπου το καλοκαίρι του ίδιου έτους υπέγραψε με το ALTER για την παρουσίαση του "Καλημέρα". Η εκπομπή διέκοψε την προβολή της, το 2011, λόγω του κλεισίματος του σταθμού. Το 2012, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δούλεψε στον κυπριακό εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Extra TV Cyprus.

Το ίδιο έτος, υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει το "Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά" κάθε Σαββατοκύριακο.